Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Vyrazíte na lov? Kat UFC veteránů a legend Jake Paul je v České republice

Vyrazíte na lov? Kat UFC veteránů a legend Jake Paul je v České republice

Nemusí se nám to úplně líbit, ale nedá se upřít, že se Jakeu Paulovi v ringu dlouhodobě daří. Zatím totiž našel jen jednoho přemožitele a naopak porazil všechny UFC veterány, kteří se proti němu postavili. Naposledy s ním prohrál Mike Perry, který přiznal, že se nemohl měřit s Paulovou silou a rychlostí. Nyní bývalý YouTuber zamířil do ČR.


Až taková nenávist? Vančura ze Spebjl Gymu pálí do Novotného a OKTAGON vedení

„Do Česka semnou přiletí i Jake Paul. Nemůžu se do Česka vrátit po 5 letech jen tak, musel jsem to udělat, ať je to co nejvíc fun jak pro vás, tak pro nás. Uděláme z toho extrémně virální akci a celý to bude natáčet americkej Netflix.

Rozdám tam auto… Nebo takhle, rozdám tam aut 10. Na akci bude ten nejlepší exkluzivní merch, který nikde jinde už nenajdete. Rozdám tam cca 1,000,000 Kč. Zkusíme se tam s Jakem vyfotit s co nejvíc z vás, co to jen půjde. Ale nebudu tu prozrazovat celej program, to si ještě nechám schovaný v rukávu,“ prozradil nedávno Jon Mariánek, že se vrací do ČR a bude u toho tedy i jeho kamarád Jake Paul.

A ani jsme se nenadáli a Paul je v ČR

Pár dnů uteklo jako voda a Mariánek a Paul jsou opravdu v Praze. Boxer se například pochlubil procházkou po historickém centru a nebo plavbou. Uvidíme tedy, co všechno Paul v Praze stihne a jestli třeba nenavštíví nějaký boxerský gym, aby si zatrénoval a sdílel zkušenosti s ostatními. Je však jasné, že kamkoliv se hne, tam budou zástupy fanoušků, kteří si budou chtít ulovit minimálně fotku.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *