Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Aspinall vs Pereira? Tom souhlasí s mega zápasem, ale má jednu podmínku

Aspinall vs Pereira? Tom souhlasí s mega zápasem, ale má jednu podmínku

Pereira Aspinall

Tom Aspinall je v hodně zvláštní situaci. Jako prozatímní šampion svůj titul obhájil, ale ani zdaleka se nemůže těšit na souboj o právoplatný titul. Na programu je totiž bitva Jones vs Miocic, takže Tom se znovu do boje může dostat až někdy v první polovině příštího roku, což je hodně frustrující. Nabízí se možný střet se šampionem polo-těžké váhy Pereirou, kterému se Aspinall nebrání, ale má jasnou podmínku.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

„Je to mega hvězda tohoto sportu, takže si může do nějaké míry dělat cokoliv, co si jen usmyslí,“ uvedl Aspinall na svém kanálu na YouTube. „Jestli se potkáme? Určitě! Myslím, že jsme oba na stejné vlně. Musí to však být o právoplatný titul v těžké váze. Jiná možnost neexistuje. Klidně si to můžeme dát příští rok.

Jak už jsem řekl, chovám velký respekt k Alexi Pereirovi a k tomu, co v tomto sportu dokázal a to zejména za tak krátkou dobu. Ale jestli se nám to podaří domluvit zápas, tak to bude o právoplatný titul. Takže se tam uvidíme.“

Souboj Aspinall vs Pereira o právoplatný titul vlastně není tak nereálný, protože Jones údajně po duelu s Miociem skončí, takže bude trůn volný. Uvidíme však, jak se ještě všechno vyvine.




Aspinall případně navrhoval skvělou pyramidu, kterou však neuvidíme

„Říká se, že Stipe a Jon Jones budou v listopadu bojovat v MSG,“ rozpovídal se Tom Aspinall. „Proč neuděláme pyramidu? Jon Jones, Stipe Miocic, já, Alex Pereira a uděláme plnohodnotnou pyramidu. Dva zápasy během jednoho večera. Zjistíme, kdo je skutečným mistrem světa v těžké váze. Máme tu nejlepšího šampiona těžké váhy všech dob. Máme nejlepšího bojovníka MMA všech dob. Máme šampiona polo-těžké váhy. A pak tu máme mě, který je jenom hloupým prozatímním šampionem.

Pojďme to udělat, dva zápasy za jeden večer. Upřímně řečeno, jsem největším fanouškem Alexe Pereiry. Je to děsivý chlapík, ale nebyla by to super akce? Dva zápasy v jeden večer, uvidíme, jak se nám bude dařit. Mám nejnižší průměrný čas zápasu v UFC a po dnešním večeru je ještě nižší. Moje šance, že se mi v tom bude dařit, jsou docela dobré. Dáme na stůl nějaké peníze a uvidíme, kdo je v těžké váze tím pravým.“

Mini pyramida se jmény Jones, Miocic, Aspinall a Pereira zní doslova božsky, ale samozřejmě je hodně malá šance, že by UFC něco podobného uspořádalo. Rozhodně by však šlo o jedinečný zážitek.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *