Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Diamant Dustin Poirier chválí podceňovaného Paddyho Pimbletta

Diamant Dustin Poirier chválí podceňovaného Paddyho Pimbletta

Poirier Pimblett

Paddy Pimblett je v MMA komunitě často označován za tlačenku UFC vedení, protože zatím neměl žádnou úplně velkou výzvu. Tedy až na poslední zápas, ve kterém se utkal se zkušeným veteránem Greenem, kterému však nedal šanci a vylepšil tak svou bilanci v lize mistrů na 6-0, což už je třeba respektovat. Pimblett navíc díky poslední výhře poskočil na 15. místo žebříčku lehké váhy, takže nyní už ho „lehké“ zápasy rozhodně nečekají. Naopak se budou kupit velké výzvy.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

„Je to další z těch borců, jejichž trajektorie je taková, že pokud bude pokračovat v tom, co dělá, tak může být velkou hvězdou. Už teď je známý, ale není to tak masivní hvězda, jako jiné velké tváře. Je však na dobré cestě, to je třeba uznat. Jde tomu navíc hodně naproti. Má hodně originální osobnost a když jde do boje, tak vyhrává. Naposledy ukončil Bobbyho Greena, což není nic snadného. Naopak byl první, kdo ho v UFC ukončil na submisi. Už před zápasem jsem si říkal, že by mohl vyhrát, ale takové ukončení jsem nečekal. Paddy má sice prořízlou pusu, ale svá slova dokáže podpořit výkony, což je vždy třeba, pokud se člověk chce stát velkou hvězdou. Podle mě má před sebou zářnou budoucnost,“ chválil Pimbletta divizní kolega Dustin Poirier, který má za sebou neúspěšnou titulovou bitvu s Makhachevem.

Uvidíme, jak se Paddymu bude dále dařit. Mluví se totiž například o souboji s Moicanem, ktrý však už má další zápas domluvený.




Pimblett je lidský transformer

Pimblett, který má za sebou nejtěžší zápas kariéry, ve kterém dokázal jako první UFC borec uškrtit Bobyho Greena, což se nepovedlo třeba ani Makhachevovi, je známý tím, že doslova miluje jídlo. Po zápasech ho vždy vidíte, že se cpe horem dolem, takže mu velice rychle naroste hlava do děsivých rozměrů. Nejzvláštnější je, že se tak děje během pár dní. Týden po poslední bitvě totiž Pimblett stoupl na váhu a ta ukázala 90 kg, tedy jen 3 kg od limitu polo-těžké váhy a 20 kilogramů od limitu lehké váhy, ve které na turnaji UFC 304 zápasil. Opravdu neuvěřitelné, co Pimblett se svým tělem dokáže. Navíc vyhrává jeden zápas za druhým, takže mu to evidentně sedí a skvěle vychází. Nyní už je v TOP 15, tak uvidíme, jak se mu bude dařit dál.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *