Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » VIDEO: Magnát Mark Zuckerberg poslal UFC šampiona Alexe Pereiru k zemi

VIDEO: Magnát Mark Zuckerberg poslal UFC šampiona Alexe Pereiru k zemi

Pereira

Na možný souboj dvou světových magnátů Zuckerberg vs Musk se už dávno zapomnělo, ale Mark se stále s MMA komunitou hodně spojuje. Mohli jsme ho tedy vidět trénovat s Adesanya nebo Volkanovskim, ke kterým se nyní přidal i Alex Pereira, který evidentně rozšiřuje své pole působnosti. Přátelství s králem sociálních sítí se navíc vždycky skvěle hodí, takže není divu, že šel Poatan dokonce k zemi.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

Zuckerberg a Pereira se nedávno rozhodli naskočit na trend olympijských her, které se konaly v Paříži ve Francii, a rozdali si to spolu hned v několika různých disciplínách. „Soutěžili“ ve sportech, jako je šerm, surfování, vzpírání, badminton a rychlá chůze. Samozřejmě soutěžili i v některých bojových sportech: boxu a judu – v obou Zuckerberg „Poatana“ porazil. Miliardář Pereiru dokonce knokautoval v boxu a poté ho shodil na zem v judu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)




Se Strickandem se Alex už tak nemazal

Souboj Strickland vs Pereira tehdy trval opravdu krátce, protože Alex dokázal tvrdě trefit svůj levý hák a brzy bylo hotovo, ale od té doby přeci jen uplynulo hodně času a nyní jsou z rivalů přátelé, kteří si navzájem pomáhají s přípravami. Ani jeden z borců sice nemá potvrzený další zápas, ale dá se očekávat, že se Strickland výhledově vrátí zpět do boje.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *