Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Pudilová vysvětluje, proč už netrénuje v irském SBG „po boku“ Conora McGregora

Pudilová vysvětluje, proč už netrénuje v irském SBG „po boku“ Conora McGregora

Pudilová

Lucie Pudilová bohužel po poslední prohře končí v UFC, takže si nyní bude muset hledat nové angažmá, což by však neměl být nijak velký problém. Lucie bude mít jistě celou řadu nabídek, ze kterých bude vybírat. Nečeká jí však „jen“ změna organizace, ale i změna gymu a obecně přípravy. Právě proto už Pudilová netrénuje v irském SBG, které je proslavené díky Conoru McGregorovi.


Až taková nenávist? Vančura ze Spebjl Gymu pálí do Novotného a OKTAGON vedení

„Tam už netrénuji, oni tam jeli spíše styl BJJ, ale já potřebuju něco pořádného na MMA, co je mi vlastní. Chci si prosadit box i wrestling, i proto to musím překombinovat a změnit, aby vývoj šel nahoru. Jak si tohle všechno sedá a dává se dohromady, tak je náročné to spojit. Až se mi to ale povede, i s tou hlavou, tak věřím, že to bude všechno klapat,“ vysvětlila Pudilová, proč už není součástí SBG.

Lucie v posledních letech vystřídala hned několik gymů, tak uvidíme, kam zamíří tentokrát. V minulosti například krátce trénovala v Monster Gymu a poté hlavně ve slovenském OFA gymu. Hodně asi bude záležet na tom, do jaké organizace Lucie zamíří a podle toho se bude volit i gym.




„Něco už blízko je, ale vyskytlo se tu nějaké nedorozumění. Tak nějak vím, co bych chtěla a jak to bude, ale je tu spíše chyba na straně manažera. Když jsem opustila UFC, tak jsem mu napsala, co po něm chci, ale doteď nebyl schopen nic udělat. Jsem na to zvyklá, vždycky jsem ho musela do něčeho hnát. Je to schopný manažer, ale občas je to s ním těžké,“ rozpovídala se Pudilová pro Sport.cz.

Lucie má samozřejmě jistě několik možných cest, ale domácí fanoušci nejvíce mluví o OKTAGONu, „Teď mě láká spolehlivá a velká organizace, kde, když udělám dobrý zápas, tak to spravedlivě ohodnotí a nemusím tam chodit pod tlakem, že musím předvést nějaký nesmysl, aby mi to nakonec dali. Až se dám dohromady, tak si myslím, že se výkony budou zase zlepšovat. Hlavně chci mít jistotu v té organizaci, které chci věřit.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *