Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To si dělá srandu? Transformer Paddy Pimblett prozradil, kolik váží týden po poslední bitvě

To si dělá srandu? Transformer Paddy Pimblett prozradil, kolik váží týden po poslední bitvě

Pimblett

Paddy Pimblett je opravdu hříčka přírody. Většinou ho vidíte, jak se cpe všemožným jídlem, takže jeho hlava vypadá tak, že skoro praskne, ale když dojde na zápas, tak splní limit lehké váhy, nastoupí ve skvělé formě a ještě vyhraje. Málokdo umí s váhou pracovat tak jako on. Však se podívejte sami, kolik váží týden po poslední výhře nad Greenem.


Tadeáš Růžička už se zlostně opřel i do „dědka“ Ondřeje Novotného

Pimblett, který má za sebou nejtěžší zápas kariéry, ve kterém dokázal jako první UFC borec uškrtit Bobyho Greena, což se nepovedlo třeba ani Makhachevovi, je známý tím, že doslova miluje jídlo. Po zápasech ho vždy vidíte, že se cpe horem dolem, takže mu velice rychle naroste hlava do děsivých rozměrů. Nejzvláštnější je, že se tak děje během pár dní. Týden po poslední bitvě totiž Pimblett stoupl na váhu a ta ukázala 90 kg, tedy jen 3 kg od limitu polo-těžké váhy a 20 kilogramů od limitu lehké váhy, ve které na turnaji UFC 304 zápasil. Opravdu neuvěřitelné, co Pimblett se svým tělem dokáže. Navíc vyhrává jeden zápas za druhým, takže mu to evidentně sedí a skvěle vychází. Nyní už je v TOP 15, tak uvidíme, jak se mu bude dařit dál.




Pimblett a reakce na poslední výhru

„A máte to, děvky! Bylo mi jasné, že když se dostaneme na zem, tak to pro něj bude konec. Jsem první člověk v UFC, který Greena dokázal ukončit na submisi. To není jen tak. To samo o sobě už něco říká. Vysílá to jasný signál všem, kteří mě nemají rádi a pochybují o mně. Říkali, že se nikdy nedostanu do TOP 15. Tak co řeknete teď? Budete mluvit o tom, že je Green vyčpělý? Já jsem ho přejel jak nic, takže se s tím smiřte. 

Navíc mám v hlavě jméno, se kterým chci bojovat v dalším zápase. Je to Renato Moicano! Doufám, že si to spolu dáme do konce roku. Bylo by to super. Jsem moc rád, že jsem dnes mohl zápasit doma. Bylo to pro mě speciální. Už jsem to říkal a řeknu to znovu, jsem král anglického MMA,“ reagoval Paddy Pimblett na výhru, kterou věnoval chlapci, který nedávno bohužel zemřel na rakovinu, ale byl Pimblettův velký fanoušek.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *