Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Tomáš Le Sy reaguje na prohřešek Clash hvězdy Hanky Gelnarové

Tomáš Le Sy reaguje na prohřešek Clash hvězdy Hanky Gelnarové

Clash Le Sy Gelnarová

Sociálními sítěmi od sobotního odpoledne koluje IG story Hanky Gelnarové, na kterém se Clash bojovnice baví s kamarády, ale bohužel u toho za zvuku německé hudby zvedá pravici v nechvalně známém gestu, což samozřejmě vyvolalo silnou vlnu kritiky. Jak na situaci reagoval Clash promotér Le Sy, který musí v poslední době hasit jeden požár za druhým?


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

„Nemám už co asi víc říct. Moje hlava je už na prasknutí, takže budu ráda, když si pustíte video a poslechnete si ho. To, jestli mi uvěříte nebo neuvěříte, je už samozřejmě čistě na vás, ale v tomhle bych opravdu nelhala.

V Česku platí pravidlo: NEZNALOST NEOMLOUVÁ, JSEM SI TOHO VĚDOMA. NÁSLEDKY SI ZA TO PONESU URČITĚ TAKY.

Holt život není jen růžový a chybu muže udělat kdokoliv. Já jsem si toho vědoma, příště víc přemýšlet, než začnu konat. DÍKY TĚM CO SE MNOU DRŽÍ STÁLE I V TÉHLE CHVÍLI A VĚŘÍ MI. MĚJTE SE TU KRÁSNĚ,“ reagovala Gelnarová na silnou vlnu kritiky.




„Kdybych věděla, co to znamená, tak je jasné, že bych to tam nedala. Proč bych to tam proboha dávala, kdybych věděla, co to znamená, Budu si teď muset dát detox od sociálních sítí,“ omlouvá se Gelnarová ve videu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanka Gelnarova (@hanka_gelnarova)




„Od Hanky je to naprostá hloupost a hodně mě to od ní překvapilo. Vysvětlení, že nevěděla, co dělá a co to znamená, se mi těžko věří. Podle mě jsme viděli spíš ukázku jejich hodně hloupého humoru a ještě větší ukázku hlouposti v tom, že to zveřejnili. Zároveň však Hanku nikdo podle mě nemůže podezírat z toho, že je doopravdy nacistka nebo cokoliv podobného. Věřím a doufám, že celá jejich parta s tímhle přestane, protože to fakt není sranda. Tak jak si oni možná myslí…“ reagoval pro CNN Prima NEWS Tomáš Le Sy, který musí v poslední době řešit celou řadu problémů. Skrze vyjádření Samira totiž od organizace odešli partneři Prima Cool a Fortuna. OKTAGON promotér Novotný navíc rozjel silný konkurenční boj, kterému bude muset bizarní stáj rovněž nějak čelit.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *