Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Známý trenér a rozhodčí Müller se zastává nešťastné Hanky Gelnarové

Známý trenér a rozhodčí Müller se zastává nešťastné Hanky Gelnarové

Müller Gelnarová

Sociálními sítěmi od sobotního odpoledne koluje IG story Hanky Gelnarové, na kterém se Clash bojovnice baví s kamarády, ale bohužel u toho za zvuku německé hudby zvedá pravici v nechvalně známém gestu, což samozřejmě vyvolalo silnou vlnu kritiky. Našli se však i zastánci, jako je trenér a rozhodčí Jakub Müller.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

„Nemám už co asi víc říct. Moje hlava je už na prasknutí, takže budu ráda, když si pustíte video a poslechnete si ho. To, jestli mi uvěříte nebo neuvěříte, je už samozřejmě čistě na vás, ale v tomhle bych opravdu nelhala.

V Česku platí pravidlo: NEZNALOST NEOMLOUVÁ, JSEM SI TOHO VĚDOMA. NÁSLEDKY SI ZA TO PONESU URČITĚ TAKY.

Holt život není jen růžový a chybu muže udělat kdokoliv. Já jsem si toho vědoma, příště víc přemýšlet, než začnu konat. DÍKY TĚM CO SE MNOU DRŽÍ STÁLE I V TÉHLE CHVÍLI A VĚŘÍ MI. MĚJTE SE TU KRÁSNĚ,“ reagovala Gelnarová na silnou vlnu kritiky.




„Kdybych věděla, co to znamená, tak je jasné, že bych to tam nedala. Proč bych to tam proboha dávala, kdybych věděla, co to znamená, Budu si teď muset dát detox od sociálních sítí,“ omlouvá se Gelnarová ve videu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanka Gelnarova (@hanka_gelnarova)




„Hanku jsem nikdy neviděl inklinovat k jakékoliv ideologii. Je to naprosto apolitický člověk, který se zajímá o věci jako je móda, tanec, sport a samozřejmě sociální sítě. Ve věcech historie a politiky se absolutně neorientuje, proto její následné vyjádření bylo autentické, i když to lidem přijde jako nesmysl,“ zastal se Gelnarové Müller ve vyjádření pro CNN Prima NEWS.

„Já bych ten incident shrnul asi tak, že parta mladých lidí pod vlivem alkoholu dělala blbosti a nahrála se u toho a omylem video zveřejnila. Pak to dle mých informací ihned smazali, ale už si to někdo stáhl a byl z toho poprask. Před tím, než ji bude někdo kamenovat, by si měl každý vzpomenout na vlastní opilecké eskapády. Žijeme v přecitlivělé době, kdy se každý u všeho natáčí. Každopádně fakt je takový, že Hanka rozhodně k neonacismu žádným způsobem netíhne a o druhé světové válce má naprosto minimální povědomí.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *