Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Lukáš Fajk se opřel do Viktora Pešty, který poslal vzkaz z Prague Pride

Lukáš Fajk se opřel do Viktora Pešty, který poslal vzkaz z Prague Pride

Viktor Pešta měl mít původně touto dobou po dalším KSW souboji se Scheffelem, ale na zápas nakonec nedošlo. UFC veterán ho byl totiž nucen zrušit kvůli zdravotním problémům, které mu bránily v plnohodnotné přípravě. Nemělo by však jít o žádné dlouhodobé komplikace. Viktor, který pravidelně pendluje mezi USA a ČR, se nicméně pochlubil fotkou z Prague Pride, čímž na sebe strhl pořádnou vlnu kritiky. Rýpl si i elitní boxer Lukáš Fajk.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

„Podporuji rozmanitost a lidská práva. Prague Pride 2024,“ poslal Viktor Pešta fotkou z Prague Pride na svém IG pozitivní vzkaz, ale odezva moc pozitivní nebyla. Naopak se strhla silná lavina nenávisti.

Samozřejmě se našli i ti, kteří Viktorova slova ocenili, ale podobné reakce i kauzy Samir nebo Khelif ukazují, jak toho téma ve společnosti doslova nenávistně probublává. To je na druhou stranu jistě dáno tlakem z druhé strany, takže se jedná o hodně komplexní problém, který je aktuální i skrze úvodní OH ceremoniál, který mnozí také kritizovali.




Rýpl si i Lukáš Fajk

Na Peštův příspěvek reagoval i Lukáš Fajk, který nedávno odsoudil chování kamaráda a kolegy Tadeáše Růžičky, který v poslední době čelí hodně silné kritice.

„Tímto videem chci pořádat Michala Martínka, jestli se bude konat odveta zápasu s Viktorem Peštou, tak to pro mě bude srdcová záležitost. Doufám, že ho Martínek zbije v prvním kole jako předtím,“ vyjádřil pak ještě Fajk podporu Martínkovi, který už Peštu v minulosti v rámci OKTAGONu porazil.

Odveta zatím není na pořadu dne, ale i přesto by jí KSW mohlo výhledově doručit. Přeci jen by to byl totiž zápas, který by přilákal pozornost českého publika, což je v rámci expanze pro polský kolos priorita.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *