Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tadeáš Růžička už se zlostně opřel i do „dědka“ Ondřeje Novotného

Tadeáš Růžička už se zlostně opřel i do „dědka“ Ondřeje Novotného

Mnozí by čekali, že se v návaznosti na poslední kauzu Tadeáš Růžička stáhne z veřejného prostoru, ale ve skutečnosti je to přesně naopak. Mawar na sociálních sítích pravidelně kope kolem sebe a v komentářích útočí nejen na fanoušky, ale třeba i na Spejbla Hutníka, kterému má za zlé, že ho vyhodil z gymu. Nyní si vzal navíc na mušku i promotéra Ondřeje Novotného, který v poslední době vyrazil do boje proti bizaru a konkurenci.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

„Není náš úkol říkat, co má a nemá kdo dělat, ale Fortuna udělala z našeho pohledu správný krok. Jsem rád, že od spolupráce odstoupila. Nikdy jsem nepochopil, že na jedné straně podporuješ Jirku Procházku, který je největším představitelem sportu a říká to v každé odpovědi, že tenhle bizár je za hranou a škodí sportu, a ty mu pak jako fanoušky vozíš ty lidi z Clashe na zápasy. Tyhle velké společnosti musí ukazovat směr, etiku a hranice. Jsou nejvíc vidět a myslím, že je pro nás všechny důležité přispívat do společnosti pozitivně. Nemusíš vydělávat každou korunu a udělat nutně každou registraci, která leží na stole. Ne vše za to stojí. Jsem vážně rád, že náš partner Tipsport tohle jasně vidí a vnímá,“ cituje Sport.cz Novotného.

Novotný se proti bizaru vymezuje dlouhodobě, ale nyní přešel do plného útoku. Ostře polarizuje společnost, apeluje na fanoušky, média i sázkové kanceláře a dokonce mluví o možném banu pro ty, kteří se budou s bizarem spojovat. Sám Novotný svou snahu vysvětluje potřebou očistit společnost od negativního vlivu a vytyčit jasnou hranici, což je jistě část motivace, ale značnou částí je určitě i konkurenční boj. Bizar totiž, vlastní vinou, dostal hodně tvrdou ránu, čehož se Novotný evidentně pokouší využít, což je z jeho strany až geniální krok a bude zajímavé sledovat, jak se celá situace vyvine. Bizar se totiž začal na domácí půdě značně rozpínat, což má na OKTAGON hned v několika směrech negativní vliv, o čemž promotér sám mluvil, takže se Novotný evidentně rozhodl radikálně zakročit. Domácí scéna tak možná v blízké době dozná mnoha zajímavých změn.




Růžička se však evidentně nezmění

Právě pod jedním z příspěvků o Novotném na IG profilu našich slovenských kolegů MMA Fanatik se Růžička zapojil do komentářů a pálil do promotéra, který mu dal v minulosti šanci vyhrát projekt OKTAGON UDG. „Tak co, dědku, dochází love? Když tam nebudeš ty, třeba to zvýší sledovanost,“ vysmál se Růžička Novotnému, který mu dal už v minulosti doživotní ban a nyní zopakoval, že měl Růžička potenciál stát se světovým bojovníkem, ale bohužel ho naprosto promrhal.

Mnozí Růžičku nabádají, aby odložil telefon a nechal kauzu trochu uklidnit, ale zatím to nevypadá, že by to měl Mawar v plánu, čímž si samozřejmě jen dál škodí, aniž to asi sám vidí a vnímá.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *