Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » VIDEO: Ty blázne! Fanoušci se poprali a bylo z toho hodně drtivé KO

VIDEO: Ty blázne! Fanoušci se poprali a bylo z toho hodně drtivé KO

KO

Je vlastně poměrně běžné, že se někdo na veřejných akcích popere. V poslední době jsme mohli vidět konflikt na turnaji UFC 304, kde se do sebe fanoušci pustili, i když bylo 7 ráno a všichni měli za sebou několik hodin fandění a nula spánku. Podobná bitka se pak strhla i na boxerské akci, kde padlo hodně drtivé KO, takže fanoušci hned nabádají Danu Whitea, aby „vítěze“ bitky upsal do UFC.


Nepoučitelný Růžička zmiňuje, kdo může za jeho problémy, a posílá nečekanou výzvu

Na sobotní boxerské akci v Las Vegas se do sebe dva fanoušci ostře pustili a bylo z toho tvrdé KO. Serhij Bohačuk a Vergil Ortiz Jr. měli být hlavními hvězdami akce v Michelob Ultra Areně, ale dva fanoušci v publiku si ukradli show pro sebe. Po krátké rvačce totiž jeden z nich zůstal v bezvědomí. Níže se můžete podívat, jak se vlastně celá bitka vyvinula. „Právě se tady přede mnou poprali dva borci a jeden vyfasoval tvrdé KO a leží na zemi. Hned k němu přispěchali zdravotníci. Po chvíli ho probrali, ale ven musel na vozíčku. Musela to pro něj být skvělá noc – viděl zápasy, dostal KO a ještě mu lidé při odjezdu z lítosti zatleskali,“ popsal jeden z fanoušků, který byl u bitky asi hodně blízko.




Po turnaji UFC 304 se to taky mlelo

Kvůli přizpůsobení pro USA trh turnaj probíhal od půlnoci do zhruba 7 hodin ráno, ale ani to nezabránilo fanouškům, aby se po výhře Muhammada v hlavním zápase začali bouřit. V hale se totiž strhla velká bitka, kterou musela přítomná ochranka krotit. Ve hře totiž dokonce byla i židle, takže hrozilo, že dojde k nějakému vážnějšímu zranění. Však se podívejte sami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MMA News & Memes (@best.casual.mma)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *