Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Viktor Pešta poslal pozitivní vzkaz z Prague Pride a strhla se nenávistná lavina

Viktor Pešta poslal pozitivní vzkaz z Prague Pride a strhla se nenávistná lavina

Pešta

Viktor Pešta měl mít původně touto dobou po dalším KSW souboji se Scheffelem, ale na zápas nakonec nedošlo. UFC veterán ho byl totiž nucen zrušit kvůli zdravotním problémům, které mu bránily v plnohodnotné přípravě. Nemělo by však jít o žádné dlouhodobé komplikace. Viktor, který pravidelně pendluje mezi USA a ČR, se nicméně pochlubil fotkou z Prague Pride, čímž na sebe strhl pořádnou vlnu kritiky.


Nepoučitelný Růžička zmiňuje, kdo může za jeho problémy, a posílá nečekanou výzvu

„Je to tak, na KSW 96 nakonec zápasit nebudu. Na vině jsou zdravotní komplikace, které mi bohužel nedovolí trénovat, natož zápasit,“ cituje TN.cz Peštu.

„Těžko se dá slovy vyjádřit jak moc je to pro mě frustrující. Čím víc chci zápasit, tím víc mi do toho něco hází vidle. Za poslední dva roky jsem bojoval jen dvakrát a jsem si vědom toho, že mnozí fanoušci už mě dávno odepsali.

Já ale pevně věřím, že své nejlepší výkony mám stále ještě před sebou. Nicméně v tuhle chvíli mi nezbývá nic jiného než se obrnit trpělivostí a čekat. Tímto bych se chtěl omluvit organizaci i mému soupeři.“




A právě fanoušci se do Viktora ostře pustili

„Podporuji rozmanitost a lidská práva. Prague Pride 2024,“ poslal Viktor Pešta fotkou z Prague Pride na svém IG pozitivní vzkaz, ale odezva moc pozitivní nebyla. Naopak se strhla silná lavina nenávisti.

Samozřejmě se našli i ti, kteří Viktorova slova ocenili, ale podobné reakce i kauzy Samir nebo Khelif ukazují, jak toho téma ve společnosti doslova nenávistně probublává. To je na druhou stranu jistě dáno tlakem z druhé strany, takže se jedná o hodně komplexní problém, který je aktuální i skrze úvodní OH ceremoniál, který mnozí také kritizovali.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *