Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Novotný reaguje na krok Fortuny, která se rozešla s bizarním Clash of the Stars

Novotný reaguje na krok Fortuny, která se rozešla s bizarním Clash of the Stars

Novotný

Samirův plamenný projev na poslední tiskové konferenci Clash of the Stars má nakonec vážné následky nejen pro něj, ale i pro celou organizaci. S bizarní stájí se totiž rozloučili velcí partneři Prima Cool a Fortuna, takže se jistě bavíme o ztrátách minimálně v milionech korun. Jak na poslední události reagoval OKTAGON promotér Novotný, který se netají svým negativním postojem k celé bizarní scéně?


Konečný reaguje na ostrou kritiku od Novotného a má pro promotéra dokonce výzvu

„Není náš úkol říkat, co má a nemá kdo dělat, ale Fortuna udělala z našeho pohledu správný krok. Jsem rád, že od spolupráce odstoupila. Nikdy jsem nepochopil, že na jedné straně podporuješ Jirku Procházku, který je největším představitelem sportu a říká to v každé odpovědi, že tenhle bizár je za hranou a škodí sportu, a ty mu pak jako fanoušky vozíš ty lidi z Clashe na zápasy. Tyhle velké společnosti musí ukazovat směr, etiku a hranice. Jsou nejvíc vidět a myslím, že je pro nás všechny důležité přispívat do společnosti pozitivně. Nemusíš vydělávat každou korunu a udělat nutně každou registraci, která leží na stole. Ne vše za to stojí. Jsem vážně rád, že náš partner Tipsport tohle jasně vidí a vnímá,“ cituje Sport.cz Novotného.

Novotný se proti bizaru vymezuje dlouhodobě, ale nyní přešel do plného útoku. Ostře polarizuje společnost, apeluje na fanoušky, média i sázkové kanceláře a dokonce mluví o možném banu pro ty, kteří se budou s bizarem spojovat. Sám Novotný svou snahu vysvětluje potřebou očistit společnost od negativního vlivu a vytyčit jasnou hranici, což je jistě část motivace, ale značnou částí je určitě i konkurenční boj. Bizar totiž, vlastní vinou, dostal hodně tvrdou ránu, čehož se Novotný evidentně pokouší využít, což je z jeho strany až geniální krok a bude zajímavé sledovat, jak se celá situace vyvine. Bizar se totiž začal na domácí půdě značně rozpínat, což má na OKTAGON hned v několika směrech negativní vliv, o čemž promotér sám mluvil, takže se Novotný evidentně rozhodl radikálně zakročit. Domácí scéna tak možná v blízké době dozná mnoha zajímavých změn.




Le Sy reaguje

Organizace Clash of the Stars během krátké chvíle přišla o dva velké partnery – Prima Cool  a Fortunu. Fanoušci tedy zkratkovitě spekulují o možném konci bizarní stáje, na což má však promotér Le Sy jasný názor. „Věřím tomu, že existenčně ne,“ reagoval Tomáš Le Sy pro Fight Live na otázku, zda může chyba organizaci výrazně ohrozit. „Clash nebyl nikdy postavený na sponzorech a příjmech ze sponzorů. Clash jako produkt a co se v něm děje, je určený pro diváky a pro naše fanoušky. To je to, v čem budeme pokračovat. Ztráta jednoho nebo dvou sponzorů, byť důležitých, nemůže celek ohrozit.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *