Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Procházka do zbraně? Začínají se šířit spekulace o dalším soupeři pro BJP

Procházka do zbraně? Začínají se šířit spekulace o dalším soupeři pro BJP

Procházka

Fanoušky Jiřího Procházky v minulosti mrzelo, že BJP nebyl v rámci ligy mistrů tak aktivní, což však už dávno neplatí. Od listopadu totiž stihl celkem 3 zápasy, ze kterých si odnesl bilanci 1:2. Dvakrát totiž bohužel nestačil na Alexe Pereiru, který vždy zastavil zápas ve druhém kole. Tím však cesta českého samuraje nekončí a naopak je jasné, že výhledově přijde další zápas. Dokonce už kolují spekulace, s kým by se měl Jiří utkat a vlastně to dává smysl.


Je to bohužel tady! Jon Jones má pro své fanoušky hodně špatnou zprávu

Zahraniční zdroje, byť ne ty úplně přední, začínají spekulovat o tom, že bychom se měli dalšího zápasu Jiřího Procházky dočkat na konci roku. Konkrétně se zmiňuje UFC 310, které se skloňuje i v souvislosti se soubojem McGregor vs Chandler, který však stále nebyl oficiálně potvrzen.

A s kým by se prý měl BJP utkat? Spekuluje se o souboji Procházka vs Hill, který vlastně dává dokonalý smysl. Oba borci už se totiž měli utkat, ale kvůli zranění na straně Jamahala nakonec na souboj nedošlo. Proběhla však celá řada výměn, takže má bitva i vybudovaný příběh, což se vždycky hodí. Hill je navíc hodně prořízlá pusa, takže se dá očekávat, že v případě potvrzení souboje znovu zatlačí a bude se snažit BJP vyprovokovat, což se však nejspíš nepodaří. Nějaká reakce by však přeci jen přijít mohla, tak uvidíme, jak se situace vyvine. Hill totiž v k květnu hlásil, že si zničil koleno, takže je otázkou, zda prosincový termín stihne. To se však výhledově jistě dozvíme.




O zápas s Jiřím má stále zájem i Janek

„Jirko, sejdeme se někdy v oktagonu. Věřím, že na to dojde. Musíme se utkat. To je prostě osud,“ věří Jan Blachowicz, jak prozradil pro Mixx Sports Media, že na souboj dvou evropských es přeci jen dojde. Janek Procházku v minulosti několikrát provokoval, aby jej vyburcoval k nějaké akci a možnému základu k bitvě, ale jinak o něm evidentně smýšlí v pozitivní rovině.

„Moc rád bych se s Jiřím utkal. Myslím si, že lidé by ten zápas milovali. Pokud UFC tuto bitvu uspořádá, tak by to rozhodně mělo být v Polsku a nebo České republice. Jiří je skvělý bojovník. Je hodně unikátní. Dalo by se říct, že je až bláznivý, ale funguje mu to. Je bláznivý v dobrém slova smyslu. Jeho styl je i hodně pohledný. Rád jeho zápasy sleduji. Jiří je hodně unikátní, protože nikdy nevíte, co udělá, takže se na něj hodně těžko připravuje. Trefuje údery z divných a nezvyklých úhlů. Je to celkově oříšek. Má všechno nastavené trochu jinak, ale líbí se mi to.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *