Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Jak o RedFace bizaru znovu píše přední světový server MMA Fighting?

Jak o RedFace bizaru znovu píše přední světový server MMA Fighting?

RedFace

Na začátku srpna se konal další turnaj bizarní organizace RedFace, který v Ústí proběhl ve spolupráci s boxerskou stájí Tohle je box, díky čemuž jsme dostali opravdu hodně podivný mix. Na kartě totiž  o titul bojoval Pejsar, ale objevil se i Kunštár nebo Droběna. V rámci veřejného vážení pak došlo i na bitky v telefonní budce, na které dohlížel bývalý elitní boxer a nyní promotér Konečný, čehož si všiml i přední MMA server.


Zavřené dveře? Legendární Spejbl reaguje na útoky od zlostného Tadeáše Růžičky

„Vím, že spoustě z vás chyběla možnost bojovat v telefonní budce, takže můžete poděkovat české organizaci RedFace, která odpověděla na výzvu.

Každý, kdo sleduje bojovou scénu v telefonních budkách od samého počátku, ví, že za posledních několik let prošla mnoha iteracemi a inovacemi, většinou k lepšímu. Když jsme tento odvážný experiment viděli poprvé, odehrál se zhruba tak, jak se dalo očekávat: soutěžící měli příliš málo prostoru na to, aby mohli efektivně provádět jakékoliv techniky. Bylo to zábavné, ale zjevně se na tom ještě pracuje.




Podařilo se RedFace najít dokonalou rovnováhu mezi přiměřeně stísněnými prostory a skutečným prostorem pro boj? Posuďte sami, ale vidět tam někoho, kdo je skutečně tvrdě knokautován, je docela působivé.

Přesto je třeba se zeptat, zda se jedná o ideální formu boje v telefonní budce? Nebo se teď díváme na opravdu malou klec?“ píše server MMA Fighting, který je letos v rámci MMA Oscarů nominován v kategorii médium roku.




Novotný na akci ostře reagoval

„Co RedFace teď? Jak se to vrátilo panu Konečnému, jehož vyjádření, ani mu za mě už nemůžeme říkat olympionik. Když už i vnitřně ta komunita Konečnému říká, jestli se nezbláznil, že to spojuje. Jestli tohle je smýšlení někoho, kdo byl na OH a kdo potom řekne, že nikdy nevydělal ani korunu a teď díky tomu vydělá a třeba je to správná cesta? Tak jdi do prdele, Lukáši. Tak jestli je tohle správná cesta, tak jsi pohnojil úplně vše, co jsi kdy v životě udělal dobře…

Jsou videa, kde se směje debilovi Kociánovi, který tam nafetovaný tancuje a dělá Bůh ví co v jeho ringu. Šílenství a on se tam usmívá, jak kdyby to byla největší zábava. Je to totální dehonestace všeho, za co jsme 20 let bojovali, aby bojové sporty měly nějakou tvář. Tohle je totální dehonestace,“ rozohnil se Ondřej Novotný ve svém posledním vysílání




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *