Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Clash umírá? Nespokojení fanoušci kritizují bizarní stáj i promotéra Le Syho

Clash umírá? Nespokojení fanoušci kritizují bizarní stáj i promotéra Le Syho

Clash

Organizace Clash of the Stars dala své další akci, která nás čeká v září, podtitul „skandál“ a ten jsme skutečně dostali. Samir se totiž na poslední tiskové konference chopil slova a rozjel plamenný projev, který má nakonec vážné následky nejen pro něj, ale i celou bizarní stáj. Od Clashe totiž odešly velcí partneři Prima Cool a Fortuna, což znamená ztráty v řádech milionů korun, což se projevilo i na aktuálním přístupu, který však fanouškům evidentně moc nevoní.


Problém v hlavě?! Růžička dostal od svého přemožitele jasný vzkaz

„Je to teď hlavní téma. Clash vždycky byl na hraně, hledáme co je přípustné a co není. Teď už víme, co není. Ta hrana se překročila a je to chyba. S tím teď musíme pracovat. Jiný výběr bojovníků a podrobnější komunikace směrem k bojovníkům zřejmě budou ta klíčová opatření, která budeme chtít zavést,“ vysvětlil Le Sy pro Fight Live, jak se nyní bude vedení snažit, aby se podobné situace neopakovaly.

Možná se kvůli tomu budou měnit i smlouvy, „Smluvně také, ale hlavně s nimi budeme více mluvit. Dát jim jasně najevo, o čem se smí bavit a o čem ne. Ono je to těžké, nemůžeme zase každému zakázat všechno, protože těch témat, které jsou citlivé, a které by se neměly vytahovat, je spoustu. V tomto případě ale k tomu jednoznačně mělo dojít. A do budoucna k tomu docházet bude.“




Právě opatrnost nyní však fanoušci Le Symu a celé stáji vyčítají. Včera totiž proběhl další B4THECLASH, ve kterém se potkali Kocián, Hamid, Bukys a Frolík. Sestava, která by měla zaručit poměrně zajímavou podívanou, ale to se podle komentářů nestalo. „Samir ovlivnil chování všech účastníků Clashe včetně Lesyho… jde to dost vidět,“ objevuje se například na YouTube komentář.

„Už toho prosím nechme. Každý chce bizar, kdybych chtěl profesionální vystupování, tak koukám na jiné organizace,“ nabádá další fanoušek, ale Clash vedení je aktuálně v hodně nepříjemné situaci a není se čemu divit, že nemůže tlačit na pilu, jako tomu bylo v minulosti. Je totiž pod drobnohledem a tlakem nejen veřejnosti, aby se neopakovala kauza Samir nebo něco podobného.

„Začátek konce Clash. Teď to už i Lesy krotí a dává si pozor… Myslím že nastal velký pád Clash,“ souhlasí i další fanoušek na YouTube. Uvidíme tedy, jak se situace dále vyvine. Na jednu stranu si totiž nemůže odpustit excesy, ale na tu druhou už je nastavená nějaká laťka bizaru, které se nyní bude těžké držet.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *