Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Další tvrdý střelec? Organizace UFC hlásí hodně zajímavou posilu

Další tvrdý střelec? Organizace UFC hlásí hodně zajímavou posilu

UFC

Pérové váze organizace UFC zatím kraluje neporažený „El Matador“ Ilia Topuria (15-0). Ten se v říjnu ve své první obhajobě střetne s bývalým vládcem Maxem Hollowayem (26-7). Do organizace UFC se nyní chystá další zápasník, který nosí jméno Topuria.


Hanka Gelnarová se se slzami v očích kaje a vysvětluje obrovský přešlap

Aleksandre Topuria (5-1) se připojí ke svému bratrovi Iliovi Topuriovi poté, co to talentovaný zápasník bantamové váhy podepsal smlouvu s americkou organizací. Osmadvacetiletý Aleksandre Topuria je o rok starší než jeho bratr, šampion UFC v pérové váze. Starší Topuria zaznamenal všech svých pět profesionálních vítězství v prvním kole, když své první dva soupeře zdolal na submise a poslední tři pak porazil na KO/TKO.

Topuria (5-1) prohrál v jediném případě. V roce 2015 nestačil na španělském turnaji Mix Fight Events na Iva Ivanova (4-0). Po této prohře si dal od MMA šestiletou pauzu, než se v roce 2021 vrátil výhrou nad Lucasem Tenoriem.Naposledy se představil minulý rok na galavečeru v Madridu, kde zdolal Johana Segase. Naváže v UFC na svého slavnějšího bratra?




„Rád bych vás také informoval, že jsem podepsal smlouvu s Ultimate Fighting Championship. Chtěl bych poděkovat všem, kteří byli součástí této cesty – těm, kteří jsou na očích, i těm, kteří pracují v zákulisí.“ napsal ve čtvrtek Aleksandre Topuria na svém instagramovém účtu. 

Osmadvacetiletý zápasník, který se narodil gruzínským rodičům, ale žije ve Španělsku, k tomu dodal: „Jak mnozí z vás vědí, mým osobním cílem a výzvou bylo po mnoho let vidět svého bratra Iliu, jak si nasazuje šampionský pás. Postavil jsem se do role jeho trenéra a díky Bohu se tento cíl podařilo splnit. Jsem velmi hrdý a vděčný za to, co můj bratr dokázal, a teď, když bude obhajovat titul, budu samozřejmě hned za ním.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *