Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To by bylo něco! Pirát reaguje na možný souboj s Machem Muradovem

To by bylo něco! Pirát reaguje na možný souboj s Machem Muradovem

Pirát Muradov

Hostem turnaje OKTAGON 59, který se konal v Bratislavě, byl samozřejmě i Pirát Krištofič. V souvislosti se Samuelem se spekulovalo o možném souboji s Machem, ale Pirát místo toho přímo na místě vyzval Vémolu, který pohotově reagoval, z čehož Krištofič nebyl úplně nadšený, čímž vlastně vznikl základ pro možný duel Pirát vs Muradov. Ten sice bude muset počkat, jak dopadne nově potvrzená bitva Vémola vs Pirát 2, ale případně je mu cesta evidentně otevřená


Víš co, Lukáši? Jdi do…. Promotér Novotný ostře pálí do Konečného za RedFace

„Nejdřív měl na mě kecy, teď se zase vykrucoval a odvolával se na Attilku, zda ho pustí se mnou bojovat nebo ne. Mně to přijde směšné,“ citoval iSport.cz Piráta na tiskové konferenci po turnaji OKTAGON 59. „Nebudu nic komunikovat s Attilou. Komunikoval jsem s Karlosem a ten se pos*al. Je směšný. Vyprávěl, že mě devětkrát z deseti zápasů porazí. Teď jsem mu dal možnost, aby to dokázal a on předvedl tohle.“

„Pokud se Karlosovi nebude chtít opustit důchod, vezmu to. Když o něm takhle Pirát mluví, rozdám si to s ním. Nenechám, aby takhle o Petrovi  nebo o Karlosovi někdo mluvil,“ reagoval Mach s úsměvem, protože byl také hostem tiskové konference, kde se oznámilo, že jeho prvním soupeřem v rámci návratu do OKTAGONu bude Askham, což je na „rozjezd“ hodně velká a zajímavá výzva.




Pirát na tato slova přímo na tiskové konferenci moc nereagoval, takže mnozí měli dojem, že o zápas nemá zájem, ale tak to evidentně není, „Nejdřív mě to zaskočilo. Zápas s Machem mě hodně zajímá. Je velice zkušený a kvalitní bojovník, s nímž bych rád porovnal své síly. Byl jsem ale tak zaměřený na Karlose, že jsem nevěděl, co říct, abych to zbytečně nerozproudil. Do budoucna mě duel s ním určitě láká, nejprve ale musím vyřešit souboj s Karlosem,“ vysvětlil Pirát pro iSport.cz, že je pro něj priorita Vémola, ale že se samozřejmě střetu s Machem nebrání.

„O takovém duelu jsem snil. Odbojoval jsem na (Stadionu Ondreje) Nepely dobré zápasy. Dokázal jsem tam vypálit knockout za dvacet sekund a rád také vzpomínám na výhru nad Robem Pukačem. Věřím, že mi hala opět přinese velké vítězství. Titul na domácí půdě…To bude něco parádního,“ vyhlíží Pirát další výhru nad Vémolou, která se však nebude rodit vůbec snadno.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Cordero vs Ďatelinka

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Tichota vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Langer vs Fleury

Topallaj vs ?

Samsonidse vs ?

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *