Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To snad ne! Tony Ferguson naznačuje, že by přeci jen mohl ještě pokračovat?

To snad ne! Tony Ferguson naznačuje, že by přeci jen mohl ještě pokračovat?

Ferguson

Bývalý prozatímní šampion lehké váhy a postrach celé divize Tony Ferguson si bohužel na poslední UFC akci připsal již osmou prohru v řadě, čímž stanovil nový UFC rekord v počtu po sobě jdoucích proher bez výhry. El Cucuy nestačil ani na Chiesu, který hned v prvním kole doručil RNC, po kterém sice Tony sundal rukavice, jak už si mnozí přáli, ale následně nabídl vyjádření, podle kterého těžko soudit, jak to s ním bude.


 

„Bylo mi před zápasem hodně špatně,“ přiznal Ferguson. „Zvracel jsem asi třikrát nebo čtyřikrát, protože jsem byl nervózní jako hovado. Obvykle nebývám nervózní, ale v šatně jsem pořád krkal, což bylo docela vtipné, jak mé tělo vlastně funguje. Tohle je jediný sport, který mě k tomu nutí. Když to přejde na jakoukoli jinou věc, je docela zajímavé, jak to probíhá. Je to asi tím, že tady chci podat co nejlepší výkon, a to se mi tentokrát opravdu nepovedlo. Je spousta věcí, na kterých samozřejmě musím zapracovat, ale všechno se to dává dohromady. Samozřejmě se chci v té kleci cítit co nejpohodlněji.“

UFC prezident Dana White se už několikrát nechal slyšet, že Tonymu další zápas nedá, tak uvidíme, jak to bude. Případně se nabízí, že by se Ferguson mohl vydat jinam, Budu upřímný, pokud jsou fanoušci natolik ochotní, aby sem přijeli, letěli a utratili tisíce dolarů, aby se přišli podívat, jak někde zápasím, garantuji vám, že za mnou pojedou kamkoliv. Ať jsem kdekoli, ať dělám cokoli, budu se zlepšovat a zlepšovat a zlepšovat a zlepšovat. Mám pocit, že i tyhle šediny tady s blond vlasy tak nějak pomalu mizí.“

Uvidíme tedy, jak se Tony nakonec rozhodne, ale zatím to úplně nevypadá, že by byl o svém konci v kleci na 100 % přesvědčený.

Jak reagovala UFC elita?

Terrance McKinney

Tony máme tě rádi, ale už je čas… Jsem na tebe hrdý, vím, že tě to stálo hodně sil, vážíme si všeho, co jsi pro CSO udělal.

Henry Cejudo

Máme tě rádi, Tony, ale prosím pověs rukavice na hřebík.

Aljamain Sterling

Velká radost za Chiesu, ale smutek pro TFerga. Je těžké vidět, jak se jeho skvělá kariéra zvrtla.

Kelvin Gastelum

Jeden z nejlepších, kteří kdy bojovali v lehké váze. Doufám, že si lidé budou legendu „El Cucuy“ připomínat i v dalších generacích. Jediný svého druhu.

Themba Gorimbo

Tony je legenda. 

Jayson Miller

Ještě někdo je z Tonyho nervózní?

Alan Jouban

Elegantní krok Michaela Chiesy, který se vzdává rozhovoru. A Tony Ferguson zvládl tento těžký okamžik dobře, jako pravý El Cucuy.

Michael „Venom“ Page

Respekt Tonymu Fergusonovi!




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *