Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Promotér Novotný vysvětluje, proč by Mokaeva do OKTAGONu nepodepsal

Promotér Novotný vysvětluje, proč by Mokaeva do OKTAGONu nepodepsal

Novotný Mokaev

Muhammad Mokaev se dostal do hodně nečekané a svízelné situace. Navzdory tomu, že zatím nepoznal hořkost porážky a naopak sbíral jednu UFC výhru za druhou a postupně se blížil titulu, mu totiž ze strany ligy mistrů nebyla prodloužena smlouva s odkazem na to, že s ním bylo víc starostí než užitku. Čekalo se tedy, že Mokaev zamíří do PFL, se kterým už prý jednal, ale ani další velký hráč nemá o problémového bojovníka zájem. Fanoušky tedy napadlo, zda by se neuplatnil v OKTAGONu, což evidentně není cesta.


Mawara prý mažou, takže Růžička veřejně posílá další vzkaz vedení Spejbl Gymu

„My ho nepodepíšeme určitě, jestli se na to někdo ptá. Určitě ne. On je Rus ne? Proč bych ho měl podepsat? Co by mi přinesl?… Když se budeme bavit o tom, jaké dělá zápasy. Pustil sis je někdy dvakrát? Když ho vidíš na kartě, tak si neřekneš, že je to super, že to musíš vidět. Kvality určitě má, o tom žádná, ale co se proslýchá je, že je to s ním všechno těžké. A ty si nechceš brát do stáje někoho, s kým je všechno těžké. S kluky je to všeobecně těžké. Vzít si někoho, s kým je to super těžké, to není moc chytré,“ vysvětlil Novotný ve svém vysílání, proč by po Mokaevovi nesáhl.

Zatím to tedy vypadá tak, že Muhammad zamíří do Brave, protože se moc jiných možností nenabízí, ale uvidíme. Zkusil totiž UFC vedení navrhnout, že bude zápasit zadarmo, na což třeba liga mistrů přeci jen uslyší.




Mokaev má pro UFC nabídku

„Hunteru Campbellovi jsem řekl, že ať už jsem v hotelu před posledním zápasem udělal cokoli, jsem připraven za to zaplatit a příští zápas v UFC odbojovat zadarmo. Ať už jsem udělal jakýkoli průšvih, což bylo rozhodně neprofesionální, tak jsem připravený se změnit. Tížilo mě toho v poslední době hodně, ale jsem připravený s tím něco dělat. A myslím, že jsem si z toho všeho, co se teď dělo, vzal velkou lekci. Chci se do UFC vrátit a doufám, že se vrátím,“ nabídl Mokaev, že bude další zápas bojovat zadarmo. Také zmínil, že je připravený se změnit. Vezme ho vedení na milost? Mokaev totiž jinak moc nemá kam jít. PFL ho nechce, Rizin moc nenabírá, ONE se soustředí spíše na postoj. Šancí by mohlo být ruské ACA a Brave, kde v minulosti působil.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *