Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » OKTAGON promotér Novotný hrozí případným rozchodem s obrovským partnerem

OKTAGON promotér Novotný hrozí případným rozchodem s obrovským partnerem

Novotný

OKTAGON promotér Ondřej Novotný měl včera další vysílání ze série MMA Letem Světem, ve kterém se velká část dílu točila kolem bizaru, tedy Clash of the Stars a RedFace, ale také kolem Tadeáše Růžičky, který má ve žlutočerné stáji doživotní ban. Došlo tedy na hodně ostrá vyjádření a vlastně i apel.


Promotér Novotný reaguje na možný přestup judisty Krpálka do OKTAGONu

„Já jsem jen rád, že se konečně probudila Prima i Fortuna, že od toho daly ruce pryč a udělali jedinou možnou věc. Byl bych taky jenom rád, kdyby se na to už nesázelo, protože tam jsou domluvené výsledky. Jsou to domluvené zápasy. V životě se na to nemělo sázet. Je to proti etickým hodnotám společností. Dělají si z lidí prdel. Jenom kvůli tomu, aby se tam zapsalo pár lidí a vydělali pár mizerných milionů na takové věci. Nemá to se sportem nic společného. Nemá to nic společného s MMA. Není to sport, nejsou tam reální rozhodčí. Není to zapsané pod sportem. Žádná organizace to nezastřešuje,“ rozpovídal se Ondřej Novotný ve svém vysílání, který prý bude apelovat na to, aby se na bizarní souboje nedalo sázet.




„To, co já bych chtěl, by bylo, aby všechny sázkové kanceláře, včetně Tipsportu… Kdyby teď Tipsport skočil po Clash of the Stars, tak OKTAGON odchází. Nebudu se nikým takovým dělat. To je zásadovost. Za mě by se vůbec neměly vypisovat kurzy. Všichni slušní lidé by od toho měli dát ruce pryč a říct nahlas, že od toho dávají ruce pryč,“ pokračoval Novotný, který je prý v případě, že by se Tipsport spojil s Clash, připraven od velkého partnera odejít.

Samozřejmě se nedá předpokládat, že by Tipsport o Clash projevil zájem, protože spojení s bizarní stájí je teď hodně špatné PR, ale je jasné, že po místě, které po sobě zanechala Fortuna a Prima, někdo v blízké době skočí. Bude to asi nějakou dobu trvat, ale bizarní stáj jistě najde další sponzory a partnery, protože generuje zájem a čísla, která dnes mají obrovskou hodnotu.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *