Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Největší dohoda v historii? OKTAGON vedení naznačuje obrovský krok

Největší dohoda v historii? OKTAGON vedení naznačuje obrovský krok

OKTAGON

Organizace OKTAGON MMA už za dva měsíce doručí turnaj OKTAGON 62, který, pokud se nic nestane, přepíše rekord v návštěvnosti MMA akce, který drží KSW s turnajem KSW 39: Colosseum, kam přišlo neuvěřitelných 57 766 diváků. UFC má pak rekord nastavený na 57 127 diváků s turnajem UFC 243: Whittaker vs Adesanya. Expanze do Německa se zkrátka nadmíru povedla a nyní by mohlo navíc dojít k uzavření velké dohody.


Mawara prý mažou, takže Růžička veřejně posílá další vzkaz vedení Spejbl Gymu

„Eden a Eintracht sú tie najväčšie biznisové highlighty. Mám radosť z toho, že v Nemecku sa blížime k najväčšiemu historickému televíznemu dealu, aký sme kedy urobili. To bude obrovské a už to je na spadnutie. OKTAGON je stále trochu v tieni, pretože náš šport vníma verejnosť rezervovane a cez prsty. A moment, kedy sa dohodneme s takýmto televíznym partnerom, sa stane, že z toho tieňa vystúpime a stávame sa legitimným športom v najsilnejšej ekonomike v Európe, v 85-miliónovom Nemecku a to niečo znamená. Tu by sa mohla začať písať nová história OKTAGONu. Takisto sa dnes bavíme s najväčšími kryptofirmami o partnerstvách, s veľkými spoločnosťami, vyjednávame dealy, aké sme predtým neboli schopní vyjednávať a to všetko vďaka tomu, že sme ukázali taký turnaj, aký sme urobili,“ rozpovídal se Neruda v novém OKTAGON blogu.

„Teraz sa bavíme s veľkou streamovacou platformou o tom, že by možno OKTAGON mohol byť na tejto platforme vysielaný globálne. A to je už naozaj veľký hráč. Teraz je na nás to dotiahnuť a uvidíme, kam sa dostaneme.“ OKTAGON má kromě prodeje PPV i další dohody o vysílání, „Okrem toho je to RMC Sport vo Francúzsku, Setanta Sports na východe Európy – 55 miliónov domácností, baltické krajiny a tak ďalej. Potom je to srbská televízia Arena Sport, grécka televízia. To všetko sú klasické televízie. A teraz máme DAZN, ktorá nás vysiela globálne.“




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Cordero vs Ďatelinka

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Tichota vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Langer vs Fleury

Topallaj vs ?

Engizek vs ?

Samsonidse vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *