Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » UFC Fight Night: Tybura vs Spivac 2 – Analýza, Tipy a Sázky

UFC Fight Night: Tybura vs Spivac 2 – Analýza, Tipy a Sázky

Je tu další turnaj UFC a s ním i sázkařské okénko. Ve spolupráci se sázkovou společností Tipsport vám přinášíme analýzu a tipy na sázky na turnaj UFC Fight Night, který se koná Las Vegas. V hlavním zápase večera se v odvetě střetnou těžké váhy Marcin Tybura a Sergey Spivac. Na galavečeru se také představí Damon Jackson, Chris Gutierrez, Yana Santos nebo Karl Williams. Turnaj můžete sledovat od 22:00 zdarma na TV Tipsport.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 300 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.

Vsaďte si s Tipsportem nejen na bojové sporty s akčním bonusem

Chepe Mariscal vs Damon Jackson – Vítěz Damon Jackson 2,75

Chepe Mariscal vyhrál všechny tři své zápasy v UFC, ale vítězství proti Jenkinsovi přišlo, když si Jenkins zlomil ruku, a jeho poslední vítězství bylo velmi kontroverzní, protože zvítězil těsně na body proti Morganu Charriereovi, kde si mnoho fanoušků i odborníků myslelo, že prohrál. Jackson jde do tohoto souboje po nečekané výhře proti Alexanderu Hernandezovi, kde ukázal dobré údery, strategii i kardio, a to si myslím stojí za tento pěkný kurz. 

Mariscal je tvrďák, ale jeho údery jsou trochu předvídatelné a někdy poněkud netechnické. Jackson bude určitě přesnější v takedownech a celkové hře na zemi. Damon Jackson je o čtyři centimetry vyšší než Mariscal, a má také o dva centimetry větší dosah. Pokud se Jackson dostane pod tlak, tak mu v závěru může odejít kardio. Ovšem 36letý zápasník je hodně zkušený a věřím, že zvládne i koncovku. Pokud nechcete riskovat tip na vítěze, tak je zajímavý i tip na +2,5 kola v kurzu 1,57.  

Marcin Tybura vs Sergey Spivac – Vítěz Sergey Spivac 1,60

Poté, co se střetli v roce 2020, se Tybura (25-8) a Spivac (16-4) chystají na odvetu. V prvním zápase to byl právě Tybura, komu rozhodčí zvedli po zápase ruku. Polský zápasník má po výhře nad Spivacem bilanci 7-2 a patří mu osmé místo, zatímco „Lední medvěd“ má po prohře s Tyburou bilanci 6-2 a patří mu deváté místo v žebříčku těžké váhy UFC. Momentum je na straně Tybury, který se po prohře s Tomem Aspinallem, vzpamatoval výhrou v prvním kole nad Tai Tuivasou, zatímco Spivaca v posledním zápase ukončil bývalý prozatímní šampion Cyril Gane, čímž přerušil jeho sérii tří výher. 

Tybura je lepší postojář, ale v prvním zápase nezaostával ani v jiných aspektech boje. Spivac má velmi silný grappling. Vzhledem k tomu, že je Tyburovi 38 let, bude se ho devětadvacetiletý bojovník z Moldavska snažit vyčerpat neustálým tlakem. Delší průběh zápasu favorizuje mladšího Spivaca, který od prvního zápasu nabral zkušenosti a zřejmě se z předchozího nezdaru poučil. Zajímavá je zde i sázka, že Spivac zvítězí na body v kurzu 4,73. 

TIPY UFC:






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *