Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » VIDEO: Odtrhněte je! Du Plesiss a Adesanya si dali hodně intenzivní staredown

VIDEO: Odtrhněte je! Du Plesiss a Adesanya si dali hodně intenzivní staredown

Du Plessis Adesanya

Už příští víkend nás čeká turnaj UFC 305, skrze který se liga mistrů vrací do Austrálie. V minulosti se spekulovalo, že by se o hlavní zápas mohla postarat bitva Pereira vs Procházka 2, ale tu jsme nakonec dostali už na konci června, takže je hlavním tahákem hodně vyhrocený souboj Du Plessis vs Adesanya. To, jak moc to mezi oběma borci vře, se ukázalo i na staredownu, který byl sakra dlouhý a nakonec musel být „silou“ přerušen, jinak by tam asi borci stáli až do teď.


Mawara prý mažou, takže Růžička veřejně posílá další vzkaz vedení Spejbl Gymu

O souboji Du Plessis vs Adesanya se spekulovalo už v minulosti, ale Adesanya posléze prohrál se Stricklandem a vyhlásil delší pauzu. Nyní je však zpátky, takže se můžeme těšit na skvělý zápas, který slibuje elektrizující podívanou. Mezi oběma borci to totiž hodně vře skrze Afriku. Du Plessis se totiž nechal slyšet, že je jediný pravý africký šampion. Adesanya, Ngannou nebo Usman prý z Afriky odešli a svou kariéru vybudovali mimo kontinent. To se samozřejmě Izzyho hodně dotklo, takže jsme se už v minulosti dočkali několika přestřelek a nyní tomu nebude jinak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UFC Canada (@ufccanada)

Na turnaji měla startovat Bledá, ale…

„Zdravím lidi, moje soupeřka bohužel ze zápasu odstoupila. Nejsem si vůbec jistá proč, ale je to tak. Pracuje se na náhradě. Je jisté, že se v Perthu na turnaji UFC 305 ukážu, jen nevíme, proti komu,“ informovala totiž Casey O´Neill na svém IG profilu, že Tereza Bledá z UFC souboje, který se plánoval na číslovanou australskou akci, odstoupila.

Bohužel jsem musela zápas zrušit. Omlouvám se soupeřce, UFC a zároveň týmu s managementem. Bohužel se mi před 10 dny rozjela v prstu infekce a pokusila jsem se udělat vše pro to, aby utkání proběhlo. Bohužel léčba, ani ATB nezabraly. Včera jsem musela podstoupil zákrok nutný k vyčištění rány,“ vysvětlila Tereza Bledá, že má bohužel zdravotní problémy, které jsou neslučitelné se zápasem, takže byla nucena odstoupit.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *