Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to je sakra těžká zkouška! Humburger má v KSW nového soupeře

Tak to je sakra těžká zkouška! Humburger má v KSW nového soupeře

Český zápasník Dominik Humburger (8-1) se měl představit na galavečeru KSW 96, který se konal v polské Lodži. Pro Humburgera to měl být pátý souboj v organizaci KSW, kde zatím drží bilanci 3-1, ale bohužel na něj nakonec nedošlo, protože český zápasník měl zdravotní problémy a nebyl vpuštěn na váhu. Nyní však přichází nový zápas a rozhodně ho čeká velmi těžká zkouška.


Mawara prý mažou, takže Růžička veřejně posílá další vzkaz vedení Spejbl Gymu

Český bojovník Dominik Humburger se měl v sobotu 20. července představit na galavečeru KSW 96, který se konal v polské Lodži. Jeho soupeřem měl být zkušený postojář Radoslaw Paczuski, amatérský šampion v K-1, šampion organizace FEN v K-1 a bývalý šampion organizace DSF Kickboxing Challenge. Jenže na tento souboj nakonec nedošlo! Polská organizace ve čtvrtek večer vydala informaci, že český zápasník Dominik Humburger má zdravotní problémy, které byly spojeny se shazováním.  

Nyní na Dominika Humburgera čeká nová zkouška, a to nejen v podobě nového soupeře. Humburger se totiž přesouvá do polo-těžké váhy, kde se utká s bývalým titulovým vyzyvatelem a trojkou žebříčku KSW Bogdanem Gnidkem (10-2). Ukrajinský zápasník vlétl do KSW ve velkém stylu a hned ve svém prvním souboji v polské organizaci stanovil nový rekord! 

Bogdan Gnikdo ve své premiéře knockoutoval Damiana Piwowarczyka za neuvěřitelných pět vteřin, čímž stanovil nový rekord KSW. Poté si připsal další dvě vítězství v prvním kole, které ho katapultovali do titulového zápasu s tehdejším šampionem polo-těžké váhy Ibragimem Chuzhigaevem, ale zde bohužel neuspěl. Naposledy se utkal s Ivanem Erslanem, ale opět neuspěl a byl ukončen v prvním kole. 

KSW 98 – Prozatímní Fight Card: 

M. Michalski  vs.  Laïd Zerhouni 185 lbs

W. Zalewski  vs.  M. Fleminas 170 lbs

D. Humburger vs. Bogdan Gnidko 205 lbs

K. Głowacki  vs.  D. Kasperski 205 lbs

Mariusz Joniak  vs.  I. Djabrailov 135 lbs




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *