Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » OKTAGON promotér Novotný nečekaně smeká před Pínem a pálí do Marhanského?

OKTAGON promotér Novotný nečekaně smeká před Pínem a pálí do Marhanského?

Novotný

Není to zase tak dávno, co OKTAGON promotér Novotný na jedné z velkých tiskových konferencí označil Petra Ondruše aka Pína za lháře, díky čemuž dostal Radim dnes už legendární přezdívku Tučňák. Nyní už je však situace trochu jiná a dnes dokonce Novotný Ondruše vyzdvihl a smekl před ním.


Sra*ka a lži? OKTAGON promotér Novotný ostře reaguje na Le Syho vyjádření

Organizace RFA a IAF se totiž nedávno připojily k trendu, který aplikovaly i bizarní stáje RedFace a Clash of the Stars a Růžičku také suspendovaly, čímž Mawar přišel o milionový zápas, který mu mohl doslova změnit život. O to se však postaral on sám, akorát v negativním slova smyslu. Během jednoho dne tak Růžička dostal stopku od RedFace, Spejbl Gymu, Clash of the Stars a také RFA a IAF, takže mu v podstatě nezbývá žádné působiště, kde by mohl zápasit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I Am Fighter (@iaf_iamfighter)




Novotný rozhodnutí ocenil

„Klobouk dolů před Pínem, který škrtnul Růžičku v momentě, kdy to vypadalo, že možná udělají pro ně velký zápas a dobrý turnaj, na kterém by vydělali peníze. Klobouk dolů před Pínem, který vylezl a řekl, že neexistuje, ať jde do prdele, škrtám ho, západ nebude a ať si to vyžere sám. Můžeme se bavit o dalších věcech, ale Píno se k tomu za mě postavil nejvíc jako chlap z těch všech. Vím, že se ho to muselo hodně dotknout.

Všechny ty omluvy, které říká ten druhý šášula, že uvidíme potom, jak to dopadne a podobně. Jaké uvidíme? Kam to chceš nechat dojít? Zase si mě bere do huby a převrací, co jsem říkal. Srát na něj,“ reagoval Novotný ve svém vysílání na rozhodnutí IAF promotéra Pína, který jasně řekl, že Růžička do zápasu se Sivákem nastoupit nemůže. Novotný ve druhé části svého vyjádření sice přímo nejmenoval, ale dá se předpokládat, že myslel Borise Marhanského.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *