Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Francis Ngannou je zpátky! Predátor se vrací do MMA a PFL nabídne turnaj šampionů

Francis Ngannou je zpátky! Predátor se vrací do MMA a PFL nabídne turnaj šampionů

„Predátor“ Francis Ngannou se nám naposledy představil v boji s boxerským titánem Joshuou, na kterého nestačil a naopak byl tvrdě ukončen. Vydělal si však pořádný balík peněz, na který by si v MMA jen tak nesáhl. I přesto se však začalo spekulovat o návratu do klece, který však zmařila tragická ztráta syna, po které Predátor potřeboval čas, aby si utřídil myšlenky. Nyní však byl oficiálně potvrzen jeho návrat!


Tak to je velká škoda! Skvělý OKTAGON titulový zápas bohužel nedostaneme

Už jsou to více než dva roky, co jsme naposledy viděli Francise Ngannou v akci v rámci MMA. Na začátku roku 2022 totiž Francis bojoval se svým bývalým tréninkovým partnerem Ganem, kterého udolal na body i přesto, že šel do souboje hodně zraněný. Od té doby jsme ho pod pravidly MMA neviděli. 

Francis Ngannou si však nyní odbude svůj dlouho očekávaný debut v organizaci PFL po boku šampionky Bellatoru v pérové váze Cris Cyborg na nadcházející turnaji PFL – Superfights, který je naplánován na 19. října a jehož místo konání bude teprve upřesněno. Ngannou se utká se šampionem těžké váhy sezóny PFL 2023 Renanem Ferreirou, který oficiálně získal zápas poté, co v únoru knockautoval Ryana Badera. Šampionka Bellatoru Cris Cyborg (27-2, 1 NC) se utká s šampionkou PFL Larissou Pacheco (23-4), která chce dokázat, že je nejlepší bojovnicí ženského MMA. 




„PFL s nadšením oznamuje očekávaný návrat superhvězdy, nesporného šampiona těžké váhy Francise Ngannoua do MMA v Bitvě obrů proti nejobávanějšímu bojovníkovi těžké váhy, dvoumetrovému šampionovi PFL v těžké váze z roku 2023 Renanu Ferreirovi v největším zápase o světový titul tohoto roku,“ uvedl generální ředitel PFL Peter Murray.

„Renan je skvělý bojovník, sleduji ho už roky,“ řekl Francis Ngannou. „Studuji ho už léta, vlastně jsem lidem říkal, aby toho chlapa sledovali. Je naprosto jedinečný, je atletický, rychlý, jeho velikost na mě nedělá takový dojem jako jeho dovednosti.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *