Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to nechceš! Šampion Jon Jones někomu zařídil sakra nepříjemný den

Tak to nechceš! Šampion Jon Jones někomu zařídil sakra nepříjemný den

Jones

V návaznosti na souboj Aspinall vs Blaydes 2, ve kterém první jmenovaný znovu expresně vyhrál a obhájil tak svůj prozatímní titul šampiona těžké váhy, se v komunitě mluví o tom, že bychom místo duelu Jones vs Miocic, který se plánuje na listopad, měli dostat souboj šampionů Jones vs Aspinall. Proti je však Dana White, který trvá na střetu dvou legend. A co Jon Jones? Ten si z někoho hodně nepříjemně vystřelil.


Hrůzný zážitek nebo příživnictví? Šampion Pereira čelí hodně vážnému obvinění

Jones několikrát připustil, že se s Aspinallem utká, ale že v první řadě musí dostat šanci Stipe Miocic, který v minulosti divizi vládl a stal se nejúspěšnější těžkou váhou ligy mistrů. V boji jsme ho však naposledy viděli v odvetě s Francisem Ngannou, která skončila tvrdým KO, takže mají mnozí obavy, v jaké formě se vlastně případně Stipe vrátí.

I proto mnozí naléhají, aby Jones bojoval s Aspinallem, čehož Bones využil k tomu, aby si z někoho hodně nepříjemně vystřelil. „Pokud chcete, abych bojoval s Tomem Aspinallem, tak mi pište a volejte na tohle číslo. Několik dalších dní vám budu odpovídat,“ zveřejnil Jon Jones neznámé číslo, které však asi nebude jeho. Fanoušci se tak nejspíš spojí s někým úplně cizím, kterému bude následující dny hořet telefon v ruce, jak bude pod náporem zpráv a hovorů.

Dana White za Jonesem pevně stojí

„Jon Jones je aktuálně v UFC P4P žebříčku na 3. místě,“ řekl White nedávno Kevinu Iolemu. „To je ten nejsměšnější, nejtrapnější, nejhloupější, nejneznalejší žebříček všech dob.“

„Jon Jones je stále aktivním zápasníkem. Porazil Cyrila Ganea. Zranil se. Měl zápasit. V listopadu bude znovu bojovat. Jon Jones je světovou jedničkou, tečka. Konec příběhu. Ať si říká kdo chce co chce, Islam, Pereira č. 2-3, všechno v pořádku. To, že je teď někdo nad Jonem Jonesem, jen dokazuje, že o bojových sportech a zápasech nevíte absolutně nic.“

To, že je Jon Jones GOAT bojových sportů, asi nikdo nezpochybňuje, protože jeho bilance mluví sama za sebe. Zmíněný P4P žebříček však není žebříčkem zásluh, ale žebříčkem napříč váhovými kategoriemi, který odráží aktuální situaci. A ta se má tak, že Bones za poslední roky zápasil jen jednou, jinak byl neaktivní. Oproti tomu Makhachev a nebo Pereira sbírají jednu výhru a titulovou obhajobu za druhou, takže jsou logicky nad Jonesem.

Jak to vidíte vy? Měl by být Jones číslo jedna P4P žebříčku?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Cormier se nedávno Jonese zastal

„Pokud mám být úplně upřímný, celou dobu jsem si myslel, že je to blbost,“ rozpovídal Cormier se o Jonesovi na svém kanálu na YouTube. „Mám pocit, že ho navštívili velmi brzy, nebo pokud si dobře vzpomínám, bylo to buď brzy ráno, nebo pozdě večer, kdy mohl být doma a popíjet.

Vím, že všichni spěcháme, abychom Jonese odsoudili kvůli jeho problémům z minulosti, ale realita je taková, že pokud je člověk doma a popíjí nějaké drinky ve svém vlastním domě, tak co? Je to jeho právo to dělat. Pokud přijdou testeři na drogy a on může být trochu podnapilý nebo zaneřáděný, možná ty interakce nejsou tak zábavné nebo snadné, jak by mohly být při jiných příležitostech. Nemyslím si, že z toho něco moc bude.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *