Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Lauberová se zastala Tadeáše Veselého a nabídla vlastní zkušenost s vozíčkářem

Lauberová se zastala Tadeáše Veselého a nabídla vlastní zkušenost s vozíčkářem

Lauberová

Tadeáš Veselý si svou slávu postavil na nenávisti, které se mu jistě dostává více než dost. Není se však čemu divit, když poslední zápas odklepal hned poté, co souboj začal a následně se soupeři vysmíval, že trénoval na nic. Veselý však evidentně není rádoby gangster jen na veřejnosti. Sociálními sítěmi totiž koluje hlasová zpráva, kterou měl Veselý odeslat vozíčkáři. Ten však podle Lauberové sám není svatý.


Zmasakrovaná trojice? Růžička od Clash hvězdy dostal varování, jak by na koupališti dopadl

Veselý na svém IG profilu nedávno oslovoval možné nové sponzory s tím, že se prý něco brzy oznámí, tak uvidíme, zda to bude další zápas. Jen málokdo už však asi uvěří, že bude Veselý skutečně bojovat. Spíš znovu odklepe a nebo přijde zranění, jako se to stalo už několikrát. Soupeř tedy musí být připravený na to, že bude trénovat zbytečně. Uvidíme však, co se dozvíme.




Na zprávu o konfliktu Veselého s vozíčkářem pohotově reagovala i Nikola Lauberová, která nabídla vlastní zkušenost a naznačila, že vozíčkář prý není ani zdaleka svatý, jak by se mohlo na první pohled zdát.




Veselý nedávno na ulici dostal facku

Na videu, které koluje sociálními sítěmi, jde vidět právě Tadeáš Veselý, ke kterému přistupuje neznámý muž, který mu po chvíli vlepí facku a posílá ho pryč. Veselý však najde odvahu, aby fackovače konfrontoval, přičemž zmiňuje, že kdyby neměl podmínku, tak by na místě padlo KO. Těžko říct, kolik takových setkání Veselý denně má, ale dá se očekávat, že ve společnosti opravdu moc oblíbený nebude.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *