Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Scéna jako z akčního filmu! Zápasník UFC se ocitl pod palbou

VIDEO: Scéna jako z akčního filmu! Zápasník UFC se ocitl pod palbou

Bantamová váha UFC Ramon Taveras (10-2) má štěstí, že je naživu. O víkendu Taveras prozradil, že se minulé pondělí málem stal obětí střelby z auta ve svém rodném městě Jacksonville ve státě Florida, když odcházel z domu své matky. Taveras dokonce zveřejnil videozáznam otřesného incidentu z bezpečnostní kamery v domě.


Sra*ka a lži? OKTAGON promotér Novotný ostře reaguje na Le Syho vyjádření

„Je nešťastné, že vůbec musím psát takový příspěvek, ale nemohu to nechat zamést pod koberec. V pondělí 29. července 2024 ve 22:05 hodin přijela k domu mé matky skupina ozbrojených mužů a pokusila se mě připravit o život. Z Boží milosti jsem vyvázl bez zranění a v sebeobraně jsem byl schopen popadnout vlastní střelnou zbraň a opětovat palbu. Toto město je nelítostné a horší je, že JSO [Jacksonville Sheriff’s Office] nedělá nic pro nápravu. V roce 2019 jsem přišel o bratra a jeho vrazi dosud nebyli dopadeni. Nyní jsem se ocitl téměř ve stejné situaci,“ napsal v příspěvku na Instagram.

„JSO udělal pro mého bratra naprosté minimum a nyní dělá totéž pro mě. Předpokládali, že jsem se stal terčem útoku kvůli „násilí gangů“ nebo problému, který jsem způsobil. Nikoho neobtěžuji, držím se ve svém vlastním pruhu, soustředím se na svou kariéru a rodinu. I poté, co jsem jim to vysvětlil, mi nadále podsouvali, že jsem se podílel na něčem, co na mě přivolalo tento výsledek.“




„Nikdo není dokonalý a každý má svou minulost. Já jsem se však oproti tomu, kým jsem byl před deseti lety, výrazně změnil. To, že k takovému incidentu došlo z ničeho nic, je alarmující. Nutí mě to dívat se na svůj život a rodinu úplně jinou optikou. V mém městě je to každodenní realita; nejsem první ani poslední. Už mě nebaví mlčet o případu mého bratra a odmítám nechat tento incident plavat. Mnoho dalších rodin v mém městě prožilo podobnou situaci a volají po spravedlnosti stejně jako moje rodina.

„Moje rodina se necítí bezpečně a já se bojím o své děti, které málem přišly o otce, člověka, který se snažil změnit jejich život. Je tragické, že mám své město tolik rád, a přesto jsem nucen odejít. Využiji této situace k tomu, abych vystoupil proti neefektivitě JSO a jejich přehlížení méně šťastných částí města. Zdá se, že jim je lhostejné, zda jsou životy ztraceny nebo ohroženy. Je mi z toho zle! Tohle mohl být vzpomínkový příspěvek; mohl jsem přijít o život stejně jako můj bratr, nebo o něj mohl přijít někdo jiný, kdo se snažil připravit o ten můj. Už mě nebaví mlčet. Žádám vás o podporu při šíření tohoto poselství, jak jen to půjde. Jsem šťastný, že jsem naživu, ale Duval opouštím,“ dodal Tavares.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ramon•Taveras 👹 (@catch_deez_hands)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *