Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Nezaměstnaný“ Mokaev našel zastání u šampiona! Jedná o nové smlouvě?

„Nezaměstnaný“ Mokaev našel zastání u šampiona! Jedná o nové smlouvě?

Situace mezi Muhammadem Mokaevem a organizací UFC bude zřejmě pokračovat, dokud čtyřiadvacetiletý zápasník neoznámí svůj další krok, ale prozatímní šampion těžké váhy Tom Aspinall Mokaeva v této situaci nečekaně podpořil. Po jeho vítězství nad Manelem Kapem na turnaji UFC 304 oznámil generální ředitel UFC Dana White, že Muhammad Mokaev nedostane novou smlouvu, přestože zůstal neporažen a má šanci na titul.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

Generální ředitel UFC prohlásil, že mu matchmakeři řekli, aby čtyřiadvacetiletého talentovaného zápasníka znovu nepodepisoval, protože je s ním obtížné jednat i mimo oktagon. Mokaev se zatím nesmířil s tím, že je krajně nepravděpodobné, že by s ním UFC znovu podepsala smlouvu, a o víkendu vyšly najevo další podrobnosti, které rozhodnutí UFC podporují.

Šéf PFL Ray Sefo po páteční akci PFL prohlásil, že nemá zájem podepsat smlouvu s Mokaevem, protože je prý „osina v zadku“. Mokaev a Kape se dostali do několika napjatých situací, které jejich zápas ohrozily, a několik dní předtím se 24letý zápasník přiznal, že na hotelu udeřil Kapeho pěstí. Prozatímní šampion UFC v těžké váze Tom Aspinall podpořil Mokaeva kvůli „nespravedlivému“ rozhodnutí nepodepsat s ním znovu smlouvu a vnesl do situace mezi Mokaevem a Kapem trochu více světla.




„Slyšel jsem nějaké historky o tom, jak si navzájem kopali do hotelových pokojů, když se snažili spát, a snažili se vykopnout dveře a všechny tyhle sračky, ani nevím, co se stalo, ale prý jsou to fámy,“ vysvětlil Aspinall v rozhovoru s Carlem Frochem. „Myslím, že je to nefér, že ho nechtějí znovu podepsat, abych byl upřímný, myslím, že je to určitě nefér. Už se to stalo předtím, všechny ty hádky na hotelu a na vážení a všechno ostatní, není to poprvé, co se to někomu stalo, takže si myslím, že je to vůči němu trochu nefér, jen tak ho vyhodit,“ pokračoval Aspinall.

Mokaevův další krok však může nastat spíše dříve než později, protože v odpovědi fanouškovi na platformě X (dříve Twitter) tuto sobotu 24letý zápasník přiznal, že již jedná o nové smlouvě, ale neřekl s kým.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *