Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Ngannou jako gladiátor? Bývalý šampion UFC se představil v novém filmu

VIDEO: Ngannou jako gladiátor? Bývalý šampion UFC se představil v novém filmu

Francis Ngannou se nám naposledy představil v boji s boxerským titánem Joshuou, na kterého nestačil a naopak byl tvrdě ukončen. Vydělal si však pořádný balík peněz, na který by si v MMA jen tak nesáhl. I přesto se však začalo spekulovat o návratu do klece, který však zmařila tragická ztráta syna, po které Predátor potřeboval čas, aby si utřídil myšlenky a nově se objevil také v novém filmu na Netflixu.


Mawara prý mažou, takže Růžička veřejně posílá další vzkaz vedení Spejbl Gymu

Už jsou to více než dva roky, co jsme naposledy viděli Francise Ngannou v akci v rámci smíšených bojových umění. Nyní se očekává, že v roce 2024 se Ngannou vrátí do sportu, ve kterém si udělal jméno, a bude debutovat ve svém novém domově, kterým je Professional Fighters League (PFL). Bývalý šampion těžké váhy organizace Ultimate Fighting Championship (UFC) podepsal s touto organizací smlouvu na začátku roku 2023 a od té doby dvakrát boxoval. V době Ngannouovy nepřítomnosti vyhrál sezónu PFL Renan Ferreira, který v posledním zápase za pouhých 21 sekund zničil držitele titulu Bellator Ryana Badera.

Francis prohlásil, že se do MMA vrátí na konci roku 2024 a jeho soupeře bude nejspíš opravdu Renan Fereira. Ovšem ještě předtím si Francis Ngannou zahrál ve filmu Rebel Moon, kde si střihl roli gladiátora. Ngannou v minulosti objevil ve filmech Jackass Forever a Rychle a zběsile 9. Doufejme, že ho také brzy uvidíme v kleci. 







Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *