Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Pirát prozrazuje, jakou výplatu dostane za titulový souboj s rivalem Vémolou

Pirát prozrazuje, jakou výplatu dostane za titulový souboj s rivalem Vémolou

Pirát

Karlos Vémola na turnaji OKTAGON 58 skutečně doručil to, co předesílal, tedy porazil rivala Attilu Végha, srovnal na sérii na 1:1 a následně ukončil kariéru. Tedy jen částečně. Terminátor totiž sice sundal rukavice, ale následně je nepoložil do středu klece, jak se to běžně dělá, ale předal je rivalu Véghovi a vedení organizace s tím, že pokud by byl zájem o velkolepé završení trilogie, tak je pro. Jak to nakonec dopadlo? Jen o necelé dva měsíce později má Terminátor potvrzené dva zápasy. Ten první přijde přitom na řadu už v listopadu a půjde o hodně zajímavou odvetu.


Šampion Patrik Kincl reaguje na Vémolův bleskový návrat z důchodu

„Soustředit se na rychlost, na zkrácení a na mou klasickou dominanci, kterou skvěle ovládám, když ji udělám na sto procent. A myslím, že to na Piráta bude platit. Když to platilo na Attilu, bude i na něj. Říkám, je to pro mě strategicky skvělý zápas. Protože příprava na oba bude úplně stejná. O to víc, že nebudu muset ani k jednomu nějak výrazně shazovat, takže se nebudu trápit s váhou a můžu soustředit veškeré síly na správnou strategii, sparing a kondiční silovou přípravu. A hlavně na výbušnost a rychlé zkrácení,“ odhalil Vémola pro CNN Prima NEWS, jak plánuje Piráta porazit.

Pirát naopak samozřejmě plánuje svou první výhru potvrdit, díky čemuž by získal další důležitou výhru, titul šampiona a samozřejmě i hezkou výplatu. Když jsem Karlose vyzval, tak jsem nebyl tolik agresivní po penězích, ale hlavní důvod, proč jsem souhlasil s polotěžkou váhou, byl ten, že je to zápas o titul. Ten je pro zápasníka nejhodnotnější. Je navíc potřeba říct, že poprvé jsem měl bonus za vítězství a dostal jsem i bonus za výkon večera, ale teď to bude zhruba podobně. Téměř na chlup stejně,“ prozradil Pirát pro Sport.cz, že by měl znovu dostat nejvyšší výplatu kariéry, tedy by se měl opakovat scénář z prvního souboje. Pro Samuela je to tak po všech stránkách obrovská šance, kterou jistě bude chtít naplno využít.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Cordero vs Ďatelinka

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Langer vs Fleury

Topallaj vs ?

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *