Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Zmasakrovaná trojice? Růžička od Clash hvězdy dostal varování, jak by na koupališti dopadl

Zmasakrovaná trojice? Růžička od Clash hvězdy dostal varování, jak by na koupališti dopadl

Růžička

Tadeáš Růžička dostal navzdory velké kauze, v souvislosti s níž mu byla vyměřena hodně dlouhá podmínka, šanci, aby pokračoval ve své sportovní kariéře, což se mu nějakou dobu dařilo, ale nyní přišlo další napadení na koupališti, které je možná posledním hřebíčkem do rakve slibné kariéry. Mawar navíc dostal varování, jak špatně by dopadl, kdyby byla na koupališti Clash hvězda.


Šampion Patrik Kincl reaguje na Vémolův bleskový návrat z důchodu

„Každý svého štěstí strůjcem. Já jsem to posral. Jsem z místa, kde bylo postaveno všechno na jiných hodnotách. Miluju celý svůj blízký okruh lidí, kteří při mně vždy stojí i v těchto těžkých časech. Pracuju na sobě, aby nic podobného se už nikdy neopakovalo. Kdo zná, ví že to není ze dne na den. Můj comeback, ať už bude kdykoliv, bude zlej,“ vzkázal Tadeáš Růžička na svém IG profilu, tak uvidíme, zda zůstane jen u slov, nebo přijdou nějaké reálné změny, které jsou samozřejmě potřeba. Aktuálně totiž Růžička nemá gym a ani organizaci, ve které by mohl zápasit, protože od něj dali všichni ruce pryč.




Mawar dostal varování

„Já jsem z Moravy, kde ten, kdo se neumí při nejmenším bránit, tak zde bude doslova chudák. I na mne to zkusili a zažil jsem šikanu, jakou si neumíš představit, ale i když umím bojovat, jsem nikdy nezneužil sílu na slabšího a kor ne v přesile. Doslova mám od kriminálky povoleno svoje umění použít pouze v případě sebeobrany nebo když uvidím, že se koná někde bezpráví na slabším a nepůjde to jinak, tak mám povoleno použít sílu. I když věřím, že jsi v jádru dobrý kluk, tak kdybych na tom koupališti byl já a viděl to, tak bych zmasakroval jak tebe, tak i tvoje kumpány jako nic,“ varoval Standa Lukeš, že kdyby na koupališti byl, tak by Růžička dopadl hodně špatně.

Standa, který svůj Clash zápas prohrál kvůli tomu, že sbíral chránič, se tak po Brichtovi pouští do dalšího elitního bojovníka, což jen dokazuje jeho neuvěřitelnou nebojácnost.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *