Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tony Ferguson má bohužel hodně smutný rekord a ne/končí kariéru?

Tony Ferguson má bohužel hodně smutný rekord a ne/končí kariéru?

Ferguson

Bývalý prozatímní šampion lehké váhy a postrach celé divize Tony Ferguson si bohužel na poslední UFC akci připsal již osmou prohru v řadě, čímž stanovil nový UFC rekord v počtu po sobě jdoucích proher bez výhry. El Cucuy nestačil ani na Chiesu, který hned v prvním kole doručil RNC, po kterém sice Tony sundal rukavice, jak už si mnozí přáli, ale následně nabídl vyjádření, podle kterého těžko soudit, jak to s ním bude.


Hrůzný zážitek nebo příživnictví? Šampion Pereira čelí hodně vážnému obvinění

„Vím, že jsem si mohl vést o mnoho lépe,“ reagoval Tony Ferguson na svůj poslední zápas, který znamenal osmou prohru v řadě. Je vlastně paradoxní, jak velkým strašákem Tony v jeden moment byl. Dokonce se o něm mluvilo jako o borci, který by mohl konečně ohrozit Khabiba a připravit ho o neporazitelnost. Soubojem s Gaethjem, který právě za Khabiba zaskakoval, se však všechno změnilo a od té doby už se Tony na vítěznou vlnu nevrátil a naopak byl několikrát ukončen. 

„Chiesovi ten zápas sedl a nasadil hezké škrcení. Tak už jsem s tím nemohl nic dělat. Nechci odejít do důchodu. Opravdu nechci, ale miluji UFC a nechci jít nikam jinam. Takže se nechystám odložit obě rukavice. Jednu odložím a druhou si nechám pro případ, že by se něco stalo.“

Tony tedy sice jednu rukavici odložil, ale druhou si nechal pro případ, že by se objevila nějaká další šance. Vlastně to tedy vyřešil tak trochu na Vémolu, tak uvidíme, zda vedení Tonymu ještě nabídne nějaké zápas a nebo ho už nechá odpočívat.

Jak reagovala UFC elita?

Terrance McKinney

Tony máme tě rádi, ale už je čas… Jsem na tebe hrdý, vím, že tě to stálo hodně sil, vážíme si všeho, co jsi pro CSO udělal.

Henry Cejudo

Máme tě rádi, Tony, ale prosím pověs rukavice na hřebík.

Aljamain Sterling

Velká radost za Chiesu, ale smutek pro TFerga. Je těžké vidět, jak se jeho skvělá kariéra zvrtla.

Kelvin Gastelum

Jeden z nejlepších, kteří kdy bojovali v lehké váze. Doufám, že si lidé budou legendu „El Cucuy“ připomínat i v dalších generacích. Jediný svého druhu.

Themba Gorimbo

Tony je legenda. 

Jayson Miller

Ještě někdo je z Tonyho nervózní?

Alan Jouban

Elegantní krok Michaela Chiesy, který se vzdává rozhovoru. A Tony Ferguson zvládl tento těžký okamžik dobře, jako pravý El Cucuy.

Michael „Venom“ Page

Respekt Tonymu Fergusonovi!




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *