Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Naštvaný Shem Rock pálí do šampiona Karlose Vémoly a vysmívá se mu

Naštvaný Shem Rock pálí do šampiona Karlose Vémoly a vysmívá se mu

Rock Vémola

Karlos Vémola na turnaji OKTAGON 58 skutečně doručil to, co předesílal, tedy porazil rivala Attilu Végha, srovnal na sérii na 1:1 a následně ukončil kariéru. Tedy jen částečně. Terminátor totiž sice sundal rukavice, ale následně je nepoložil do středu klece, jak se to běžně dělá, ale předal je rivalu Véghovi a vedení organizace s tím, že pokud by byl zájem o velkolepé završení trilogie, tak je pro. Jiný zápas ho však prý jinak nezajímá. Vše tedy tak nějak stálo na slovenském veteránovi, protože je jasné, že vedení by třetí zápas jistě uvítalo. Attila si tedy vzal nějakou dobu na rozmyšlenou a následně poslal vzkaz Vémolovi i vedení, díky čemuž jsme se dočkali potvrzení hned dvou soubojů, což se úplně nelíbí Rockovi, který na svou další bitvu stále čeká.


Škoda! Lauberová propálila Clash podvod, na který se chytil doslova celý svět

„Miláčik celého Slovenska je späť! Samuel “PIRÁT” KRIŠTOFIČ sa vrátil zo Survivorubohatší o nové skúsenosti a drsný boj o prežitie je pripravený zúročiť v klietke! A na nedávnej Summer Party si povedal o veľké sústo. „Je tu jeden človek, ktorý si na mňa zase otváral pusu, že by ma vraj z 10 zápasov v 9 prípadoch porazil. Potom však odišiel do dôchodku. Ja by som si pokojne v polo-ťažkej váhe, dal odvetu. Karlíto, ja ti v Bratislave ukážem, že ťa ako cibuľku zase zasadím do zeme!” Odpoveď legendárneho Terminátora prišla ihneď. „Na Bratislavu mám len tie najkrajšie spomienky, vždy, keď tu zápasím, dám niekomu KO. Ale ak sa dohodneme na trilógii s Attilou, možno budem potrebovať nejakú rozcvičku!”

Ale o rozcvičku rozhodne nepôjde! PIRÁT, súčasná #78 svetového rebríčka poloťažkej váhy, pôjde s TERMINÁTOROM o titul. KARLOS sa rozhodol prijať výzvu s cieľom odčiniť tvrdé KO z prvého zápasu a znova sa ponoriť do tvrdej zápasovej prípravy. Dámy a páni, pri tomto musíte byť!“ potvrdila organizace OKTAGON MMA souboj Vémola vs Pirát 2, který proběhne o titul šampiona polo-těžké váhy.




O další zápas už se nějakou dobu hlásí i Shem Rock, který by chtěl bojovat na turnaji OKTAGON 62 ve Frankfurtu, kde se bude přepisovat světový rekord v návštěvnosti MMA akce. Promotér Novotný se však nechal slyšet, že nemá Shema s kým napárovat a že si navíc podobný duel musí zasloužit, což se prý zatím nestalo. Rock tedy všemožně tlačí na vedení a soupeře, přičemž si rýpl i do Vémoly, který má na rozdíl od něj potvrzené hned dvě bitvy.

„Já nemohu dostat další zápas a tahle vysypaná bomba má domluvené hned dvě bitvy. Co se to tady kurva děje?“ pálil Rock, který připomněl, jak Vémola držel palce Pokornému, kterého Rock v Edenu porazil. Nezapomněl si při tom rýpnout do Karlosových očí.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Langer vs Fleury

Topallaj vs ?

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *