Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Není pomoci? Bývalý soupeř a šéf Le Sy reaguje na extrémního Růžičku

Není pomoci? Bývalý soupeř a šéf Le Sy reaguje na extrémního Růžičku

Le Sy

Organizace Clash of the Stars byla připravená potvrdit souboj Růžička vs Škop 2, který by jistě přitáhl hodně pozornosti. To by se však nesměla objevit další kauza, která tyto plány překazila. Mawar totiž místo zápasu dostal napříč scénou stopky, což by na jeho kariéru mohlo mít fatální následek. Evidentně však nebyla jiná možnost.


Škoda! Lauberová propálila Clash podvod, na který se chytil doslova celý svět

„Bohužel je to už poněkolikáté, co něco podobného udělal. Už tedy fakt nevím, jak by se mu dalo pomoci, vždyť je to dospělý chlap. Ví, co dokáže, jak moc je trénovaný. Hlavně je to ale sportovec, který toho mohl hodně dokázat. Čekaly ho velké zápasy jak u nás, tak i v RFA nebo kdekoliv jinde, příští rok se mohl vyšvihnout dost nahoru. Bohužel si to ale celé po*ral takovou zbytečností. Místo super bitev ho čekají tahanice se soudy a policií, ale může si za to jen on sám,“ rozpovídal se Le Sy pro Kaocko.cz.

Proti Mawarovi například silně vystoupil Andrej Kalašnik, který upozornil, jak negativní dopad má podobné chování na všechny bojovníky, „Jsem rád, že se po takových kauzách ozvou rozumní fighteři jako právě Andrej a jasně lidem vysvětlí, že exces jedince neurčuje celý kolektiv nebo ten sport jako takový. Mawar je totiž fakt extrém. Žádný z bojovníků se nechová jako on, respektive jen úplné minimum z nich. Nejde tak bojovou scénu odsoudit za činy jedince.“




Fortuna oznámila konec spolupráce

„Sázková kancelář Fortuna se po vyhodnocení aktuálních událostí rozhodla ukončit spolupráci s organizací Clash of the Stars. Primárním důvodem pro vypovězení smlouvy je rozdílný pohled na program eventů, volbu bojovníků a jejich společenský profil, který se pohledem společnosti postupem času vychýlil za přijatelnou hranu. Fortuna už nebude součástí akce plánované na 7. září. Podpora organizace byla zahájena při jejím zrodu před dvěma a půl roky a pokrývala osm dosavadních galavečerů.

„Aktuální události musíme rezolutně odmítnout, a i v jejich kontextu další pokračování spolupráce není možné. Chápeme, že bizár, hledání červené linie a její posouvání je principem, na kterém je organizace Clash of the Stars postavena. I přesto, že jsme se v minulosti v některých otázkách neshodli, názor Fortuny byl brán v potaz. V poslední době ale vnímáme, že směřování organizace se s našimi vlastními hodnotami neslučuje. Chtěl bych touto cestou poděkovat za spolupráci týmu kolem Clashe. Díky jejich nasazení se podařilo připravit řadu eventů, které dokázaly naplnit největší arény v Česku a k tomu zaujmout další tisíce sledujících online,“ řekl manažer sponzoringu Fortuny Marek Janoušek,“ dostalo se k nám vyjádření sázkové kanceláře.




Le Sy reaguje

Organizace Clash of the Stars tak během krátké chvíle přišla o dva velké partnery – Prima Cool  a Fortunu. Fanoušci tedy zkratkovitě spekulují o možném konci bizarní stáje, na což má však promotér Le Sy jasný názor. „Věřím tomu, že existenčně ne,“ reagoval Tomáš Le Sy pro Fight Live na otázku, zda může chyba organizaci výrazně ohrozit. „Clash nebyl nikdy postavený na sponzorech a příjmech ze sponzorů. Clash jako produkt a co se v něm děje, je určený pro diváky a pro naše fanoušky. To je to, v čem budeme pokračovat. Ztráta jednoho nebo dvou sponzorů, byť důležitých, nemůže celek ohrozit.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *