Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Marhanský prozrazuje, jaká byla komunikace s Mawarem a kdo za něj řešil smlouvu

Marhanský prozrazuje, jaká byla komunikace s Mawarem a kdo za něj řešil smlouvu

Marhanský Růžička

Jen pár dní poté, co byl oznámen milionový zápas, který by mohl oběma borcům změnit život, se objevily zprávy o tom, že Tadeáš Růžička, který je v podmínce, úplně zbytečně napadl dalšího člověka, v souvislosti s čímž dostal stopku nejen od RFA a IAF, ale také od RedFace, Clash of the Stars a Spejbl Gymu. Dle komunikace mezi organizací a bojovníkem to prý přitom vypadalo tak, že si vstoupil do svědomí.


Další nepříjemný problém? Clash of the Stars může přijít o svou největší hvězdu?

„Smlouvu jsme podepisovali těsně předtím, než jsme točili promo k zápasu. Měl jsem z něj pocit, že to bere jako velkou výzvu. Splnil, co měl, trénoval. Dost často jsem komunikoval i s jeho mamkou, která řešila smlouvu. Je to příjemná žena, která touto kauzou trpí nejvíc. Tadeáš na mě působil, že si vstoupil do svědomí, ale možná to bylo právě tím, že měl strach z toho, co se mu děje. Je to velká škoda. Teď si za to musí on sám nést následky a hlavně nekopat okolo,“ rozpovídal se Marhanský pro Sport.cz.

S Mawarem se kvůli poslední kauze rozloučil i Spejbl Gym, který bral jako rodinu, „Chápu Spejbla, protože oni chtějí mít kvalitní zápasníky a prezentovat se profesionálně, ale teď za Mawara dostávali hejt. Navíc se zmohla taková věc, že ten, kdo je při Mawarovi, je vinný, což si nemyslím, že je úplně správné, ale Spejbl podle mě neměl jinou možnost, pokud by chtěl zachovat svůj gym.




Nemyslím si, že bylo od Mawara správné, že na něj začal nadávat. Bral to jako zradu, ale na druhou stranu musí i on sám pochopit, že se to děje kvůli němu, ne ostatním. Napadnout člověka na koupališti, který by je fyzicky nemohl ohrozit, je za čárou, neakceptované. Mawar by se měl nad sebou zamyslet a nést všechny následky. Musí pochopit, že tohle není cesta. Musí začít od začátku a od útoků na ostatní lidi. Za poslední rok se mu snažili všichni pomoct, nikdo mu nedělal zle.“

Zatím není jasné, co s Růžičkou dál bude. Ve hře je samozřejmě proměna podmínky, kterou však život nekončí. Pokud chce Mawar v kariéře pokračovat, tak bude muset všechny přesvědčit, že si zaslouží další šanci, kterých bylo už několik.




Video mluví poměrně jasně

Tentokrát sice Růžička svůj čin nedal na IG, jako tomu bylo v minulosti hned několikrát, ale pro změnu řádil v prostoru, kde je evidentně hodně kamer, takže je jeho počínání údajně podrobně zachyceno, z čehož může mít velký problém. Růžička sice několikrát mluvil o tom, že se polepší, což by s podmínkou na krku měl, ale jeho chování ukazuje opak. Nad jeho počínáním všichni jen kroutí hlavou. Níže se můžete podívat na část reportáže CNN Prima NEWS, kde je počínání trojice vidět.




Může dojít k proměně podmínky

„Určitě jim nepomůže fakt, že napadený muž putoval z koupaliště rovnou do nemocnice. Lékaři tam zjistili, že má několik zlomenin v obličeji. Incidentem starým jen několik dnů si Růžička prakticky umetl cestu do vězení. Tomu se přitom nedávno jen se štěstím vyhnul,“ upozorňuje server, že Růžička riskuje, že mu bude podmínka proměněna na trest odnětí svobody.

„V případě, že ta rvačka bude kvalifikovaná jako trestný čin, tak předpokládám, že soud tu podmínku promění ve výkon trestu,“ uvedl právník Jan Černý. Uvidíme tedy, jak se situace vyvine, ale klidně se může stát, že Růžička o milionový zápas se Sivákem přijde, čímž by přišel o největší šanci kariéry.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *