Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Škoda! Lauberová propálila Clash podvod, na který se chytil doslova celý svět

Škoda! Lauberová propálila Clash podvod, na který se chytil doslova celý svět

Součástí poslední Clash of the Stars akce byl i hodně zvláštní moment. Poté, co jasně prohrál, totiž Bukys do klece pozval svou přítelkyni, kterou následně požádal o ruku. Už to samo o sobě bylo zvláštní, ale ta největší show přišla následovně. Přítelkyně totiž Bukyse odmítla, obvinila jej z nevěry a ještě vyzvala na zápas Lauberovou, se kterou měl mít Bukys poměr. Video bizarní žádosti doslova obletělo svět a bavilo miliony fanoušků, ale bohužel se ukázalo, že šlo znovu o domluvenou show.


VIDEO: Bývalý OKTAGON bojovník napadl „Venoma“ Page! Zasahoval i Volkanovski

Lauberová, která byla z poslední tiskové konference vyvedena, protože chtěla ukazovat sexuální pomůcku, totiž odhalila, jak to vlastně s celou žádostí bylo. Šlo o domluvené číslo, na které chtěl prý Bukys navázat žádostí směrem k Lauberové. Pár se však nakonec pohádal, takže jsme se dozvěděli, jak to celé bylo a proč nakonec nedopadl další scénář, který se chystal.




Clash teď řeší větší problémy než domluvené žádosti

„Sázková kancelář Fortuna se po vyhodnocení aktuálních událostí rozhodla ukončit spolupráci s organizací Clash of the Stars. Primárním důvodem pro vypovězení smlouvy je rozdílný pohled na program eventů, volbu bojovníků a jejich společenský profil, který se pohledem společnosti postupem času vychýlil za přijatelnou hranu. Fortuna už nebude součástí akce plánované na 7. září. Podpora organizace byla zahájena při jejím zrodu před dvěma a půl roky a pokrývala osm dosavadních galavečerů.

„Aktuální události musíme rezolutně odmítnout, a i v jejich kontextu další pokračování spolupráce není možné. Chápeme, že bizár, hledání červené linie a její posouvání je principem, na kterém je organizace Clash of the Stars postavena. I přesto, že jsme se v minulosti v některých otázkách neshodli, názor Fortuny byl brán v potaz. V poslední době ale vnímáme, že směřování organizace se s našimi vlastními hodnotami neslučuje. Chtěl bych touto cestou poděkovat za spolupráci týmu kolem Clashe. Díky jejich nasazení se podařilo připravit řadu eventů, které dokázaly naplnit největší arény v Česku a k tomu zaujmout další tisíce sledujících online,“ řekl manažer sponzoringu Fortuny Marek Janoušek,“ dostalo se k nám vyjádření sázkové kanceláře.




Le Sy reaguje

Organizace Clash of the Stars tak během krátké chvíle přišla o dva velké partnery – Prima Cool  a Fortunu. Fanoušci tedy zkratkovitě spekulují o možném konci bizarní stáje, na což má však promotér Le Sy jasný názor. „Věřím tomu, že existenčně ne,“ reagoval Tomáš Le Sy pro Fight Live na otázku, zda může chyba organizaci výrazně ohrozit. „Clash nebyl nikdy postavený na sponzorech a příjmech ze sponzorů. Clash jako produkt a co se v něm děje, je určený pro diváky a pro naše fanoušky. To je to, v čem budeme pokračovat. Ztráta jednoho nebo dvou sponzorů, byť důležitých, nemůže celek ohrozit.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *