Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Karma? Tadeáš Veselý na ulici vyfasoval facku a přiznal, že je v podmínce

VIDEO: Karma? Tadeáš Veselý na ulici vyfasoval facku a přiznal, že je v podmínce

Tadeáš Veselý si svou slávu postavil na nenávisti, které se mu jistě dostává více než dost. Není se však čemu divit, když poslední zápas odklepal hned poté, co souboj začal a následně se soupeři vysmíval, že trénoval na nic. V kleci sice na boj nedošlo, ale zdá se, že si boj Veselého nachází na ulici, jako tomu bylo v případě, kdy dostal facku.


Růžička naštvaně reaguje na zrušení milionového zápasu se Sivákem

Na videu, které koluje sociálními sítěmi, jde vidět právě Tadeáš Veselý, ke kterému přistupuje neznámý muž, který mu po chvíli vlepí facku a posílá ho pryč. Veselý však najde odvahu, aby fackovače konfrontoval, přičemž zmiňuje, že kdyby neměl podmínku, tak by na místě padlo KO. Těžko říct, kolik takových setkání Veselý denně má, ale dá se očekávat, že ve společnosti opravdu moc oblíbený nebude.




Clash teď řeší větší problémy než Veselého

„Jakkoliv chápeme, že aktivity kolem Clash of The Stars mají za cíl kromě jiného provokovat a hledat hranici toho, co je a není únosné, i my v pozici partnera jsme si v tomto případě vyhodnotili, že některá prohlášení na tiskové konferenci byla skutečně „za hranou“. A to i s přihlédnutím k tomu, že jde o specifický formát, jehož „práh bolesti“ je proti standardu vychýlen. Už v minulosti se Fortuna proti některým bodům programu úspěšně vymezila, i v tomto případě jsme směrem k vedení Clash of The Stars, vyslali jasný signál, že tento způsob propagace je pro naší spolupráci „poněkud problematický“,“ reagovala Fortuna na svém IG profilu prohlášením, které vlastně nic moc neřeklo. Následně však přišlo další a poněkud razantnější vyjádření.




Pak přišel konec

„Sázková kancelář Fortuna se po vyhodnocení aktuálních událostí rozhodla ukončit spolupráci s organizací Clash of the Stars. Primárním důvodem pro vypovězení smlouvy je rozdílný pohled na program eventů, volbu bojovníků a jejich společenský profil, který se pohledem společnosti postupem času vychýlil za přijatelnou hranu. Fortuna už nebude součástí akce plánované na 7. září. Podpora organizace byla zahájena při jejím zrodu před dvěma a půl roky a pokrývala osm dosavadních galavečerů.

„Aktuální události musíme rezolutně odmítnout, a i v jejich kontextu další pokračování spolupráce není možné. Chápeme, že bizár, hledání červené linie a její posouvání je principem, na kterém je organizace Clash of the Stars postavena. I přesto, že jsme se v minulosti v některých otázkách neshodli, názor Fortuny byl brán v potaz. V poslední době ale vnímáme, že směřování organizace se s našimi vlastními hodnotami neslučuje. Chtěl bych touto cestou poděkovat za spolupráci týmu kolem Clashe. Díky jejich nasazení se podařilo připravit řadu eventů, které dokázaly naplnit největší arény v Česku a k tomu zaujmout další tisíce sledujících online,“ řekl manažer sponzoringu Fortuny Marek Janoušek,“ dostalo se k nám vyjádření sázkové kanceláře.




Le Sy reaguje

Organizace Clash of the Stars tak během krátké chvíle přišla o dva velké partnery – Prima Cool  a Fortunu. Fanoušci tedy zkratkovitě spekulují o možném konci bizarní stáje, na což má však promotér Le Sy jasný názor. „Věřím tomu, že existenčně ne,“ reagoval Tomáš Le Sy pro Fight Live na otázku, zda může chyba organizaci výrazně ohrozit. „Clash nebyl nikdy postavený na sponzorech a příjmech ze sponzorů. Clash jako produkt a co se v něm děje, je určený pro diváky a pro naše fanoušky. To je to, v čem budeme pokračovat. Ztráta jednoho nebo dvou sponzorů, byť důležitých, nemůže celek ohrozit.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *