Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » UFC Fight Night: Sandhagen vs Nurmagomedov – Analýza, Tipy a Sázky

UFC Fight Night: Sandhagen vs Nurmagomedov – Analýza, Tipy a Sázky

Je tu další turnaj UFC a s ním i sázkařské okénko. Ve spolupráci se sázkovou společností Tipsport vám přinášíme analýzu a tipy na sázky na turnaj UFC Fight Night, který se koná Abú Dhabí. V hlavním zápase večera se představí Cory Sandhagen a Umar Nurmagomedov. Na galavečeru se také představí Shara Magomedov, Marlon Vera, Deiveson Figueiredo nebo Tony Ferguson. Turnaj můžete sledovat od 23:55 zdarma na TV Tipsport.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 300 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.

Vsaďte si s Tipsportem nejen na bojové sporty s akčním bonusem

Shara Magomedov vs Michal Oleksiejczuk – Magomedov zvítězí ve druhém nebo třetím kole 3,64

Michal Oleksiejczuk míří do Abú Dhabí po prohrách s dynamickými postojáři Kevinem Hollandem a Michelem Perreirou. Oba tito borci dokázali Oleksiejczuka ukončit hned v prvním kole. Perreira ho na turnaji UFC 299 uškrtil a Holland mu na turnaji UFC 302 nasadil Armbar. Byly to pátá a šestá prohra na submisi v jeho kariéře (75 % jeho kariérních proher tvoří submise). Ovšem na KO/TKO prohrál ve své kariéře pouze jednou – v roce 2014! 

Magomedovovo Muay Thai vypadalo v jeho prvních dvou zápasech v UFC velmi nebezpečně, ale pořád nepředvedl sto procent ze svého potenciálu. V souboji s houževnatým Polákem tipuji podobný průběh, jako tomu bylo v jeho posledním zápase s Antoniem Trocolim, kdy soupeře od začátku pomalu rozebíral. V prvním kole si Trocoliho načítal a od druhého odstartoval salvu přesných úderů, které Brazilce výrazně zpomalovali. Oleksiejczuk byl za tento zápas nejspíš rád, protože ví, že v tomto souboji mu nehrozí nijak velké nebezpečí na zemi a může se tedy soustředit na postoj. Nicméně si myslím, že ho Shara zlomí jako Trocoliho a souboj ukončí v pozdější fázi.  

Alonzo Menifield vs Azamat Murzakanov – Murzakanov zvítězí na KO/TKO nebo Submisi 2,10

Alonzo Menfield je jedním z několika borců na této kartě, kteří neměli zvedat telefon, když viděli, že volá Hunter Campbell. Před dvěma měsíci prohrál s Carlosem Ulbergem ve 12. sekundě na TKO. Kdyby to nebylo tak brzy po této prohře, byl bych v pokušení zahrát Menifielda, částečně kvůli jeho výhodě v rozpětí paží. Azamat Murzakanov je neporažený bojovník s bilancí 13-0, který v UFC porazil Tafona Nchukwiho, Devina Clarka a Dustina Jacobyho. 

Dovedu si představit, že Menifield bude schopný zasahovat Murzakanova z dálky, stejně jako to udělal Jacoby (který má stejný dosah jako Menifield), a také bude dostatečně silný, aby ho kontroloval v klinči. Nicméně vzhledem k tomu, že tvrdá prohra s Ulbergem je poměrně čerstvá, věřím, že neporažený Murzakanov si najde cestu, jak Menifielda překonat a i tento zápas vyhraje. 

TIPY UFC:






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *