Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Cože? Konečný se odvolává na UFC a vysvětluje spojení s bizarem RedFace

Cože? Konečný se odvolává na UFC a vysvětluje spojení s bizarem RedFace

Konečný

Tuto sobotu nás čeká další turnaj bizarní organizace RedFace, který v Ústí proběhne ve spolupráci s boxerskou stájí Tohle je box, díky čemuž dostaneme opravdu hodně podivný mix. Na kartě totiž budou o titul bojovat Pejsar, ale také třeba Kunštár. Na zvláštní akci upozornil i promotér Rajmont, což vyvolalo vysvětlení ze strany Konečného, které je přinejmenším úsměvné.


Finanční ztráty se sčítají! Od Clash of the Stars odchází i další sponzor

„Musím teda říct, že za poslední týden se ´bojové sporty´ na naší scéně zapsaly do historie opravdu výrazným písmem. Profesionální zápasník (mimochodem vynikající) mlátí ve třech netrénovaného člověka zastávajícího se holky na koupališti. Následně se jeden z této party pokusí neúspěšně o férovku s parkovacím automatem. Obhajovacím argumentem tohoto zápasníka je, že všichni jsou čůráci a je to jen hon na čarodějnice, v tomto případě na čaroděje.

Druhý den na mě ze všech stran vyskakuje nějaký retardovaný Kunštoněco líbající se v čepici Silné Česko s cca 250 kilovou Droběnu (přezdívku samozřejmě už znám) a zve mě na zápasy šílenců, ale také na zápasy absolutních špiček jako je třeba Viktor Agateljan, Vašek Pejsar, Michal Ryba, Fabiana Bytyqi a dalších. A pozor! To vše pohromadě na jedné akci. Nicméně třeba Fabiana jako top boxerka uznávaná ve světě bude však na startovní listině zápasit už před paní Droběnou, což vzhledem k tomu co jediné doposavad dokázala paní Droběna je přinejmenším zarážející. Asi si zaslouží prestižnější pozici paní Droběna s jedním prohraným zápasem proti pletivu, než top boxerka Fabiana Bytyqi, nebo fakt nevím.




Nu což jsem asi boomer a nemám ty sociální čísla, ale už se to učím a snažím se to pochopit. Martin Kocián mi někde nedávno sdělil, že už si dva měsíce nedal čáru (což je obdivuhodné), ale že nějaký gangster blb si í dal těsně před zápasem, což považuji za skvělou a zásadní informaci, a věřím, že se to snad dostane díky těm číslům, které hýbou světem, mezi co nejvíce dětí, které to sledují.

Na další tiskové konferenci (uniká mi spojení slova tisková konference) vidím jen postrkávání někoho s postiženýma bláznama, včetně úplného idiota, který v rámci své smluvní herecké role chtěl zabít všechny homosexuály (nebo tak něco). Na této stejné tiskovce se hází uřízlá prasečí hlava (hovna už byla) po Řeporyjském šerifovi Novotném, který denně ukazuje jak dře ve Spejbl gymu, který se na čas stal jeho domovem, aby se během dvou měsíců postavil a dle jeho slov i popravil dalšího nevyjasněného frajera (nějakého Bejra), který ještě před nedávnem byl nějakým promotérem úplně jiné organizace.




Do toho čtu od Vaška Siváka, že všichni jsou fašisti na něhož svými kultivovanými výroky navázal i Tadeáš Růžička alias Mawar, pro kterého jsou všichni kokoti, jen on sám ne. Když tohle všechno jako dlouhodobý fanoušek opravdových bojových sportů vstřebám, tak se dočtu, že v Paříži boxují muži, co se cítí být ženou v ženských kategoriích a navíc prý nad těmi ženami dost vyhrávají. No pojďme si říct, že tento týden se bojové scéně úplně nedaří. Je mi líto těch poctivých fighterů, kteří něco v tomto sportu dokázali a teď tohle musí vidět a vlastně toho být nechtěnou součástí.

Takhle prostě dnes vypadá týden jednoho z nejúžasnějších sportů na světě. Jo a úplně jsem zapomněl, že jedna ´zápasnice´, která asi stejně nenastoupí, přišla na tu tiskovou konferenci s análním kolíkem v prdeli. No nic, nějak toho na mě bylo tento týden hodně a jsem dost rád, že jsem zažil a byl toho snad i součástí, doby, kdy se zápasilo, respektovalo, uznávalo, děkovalo a nešlo o čísla na IG, ale o fight a o vítězství jako takové. Asi chápu, že si to doba žádá, ale já už takový další týden těchto informací nechci zažít. Dobrou noc už jsem se rozepsal až až,“ rozepsal se na svém FB profilu Matouš Rajmont, který na konci roku pořádá tradiční boxerskou Lucernu. Nutno však připomenout, že i on se na čas spojil s organizací RedFace, jejíž akci moderoval, což jen ukazuje, jak moc jsou scény propletené, byť z toho asi nevzejde nic moc dobrého, čehož je příkladem právě turnaj, na kterém společně zápasí profesionální jména s pochybnými existencemi.




Konečný se obhajuje a odvolává se i na UFC

Proč TOHLE JE BOX pořádá akci společně s RED FACE? Tak prvně je to především věc těchto dvou organizací, ale jistě by bylo vhodné vysvětlit mé pohnutky a tím pádem důvod, proč TJB k tomuto kroku dospělo.

Boxerské akce pořádám a platím již velmi dlouho. První byla v roce 2011 a bylo jich již kolem 100. Přesto se mi nedaří finančně tyto akce zabezpečit a do boxu investuji vlastní prostředky. Samozřejmě je to pouze moje chyba a to si uvědomuji. Ale nejde dělat vše a nejde dělat vše dobře sám. Proto se tým TOHLE JE BOX postupně rozrůstá a vše se lepší. Ale lepší se to z mého pohledu příliš pomalu. Velmi mě mrzí, že v současné době se dostává větší pozornosti diváků, médií a sponzorů spíše zápasům celebrit, všelijakých existencí či bizarních osob. Na duely kvalitních boxerů a sportovců pak nedorazí potřebný počet návštěvníků, od toho se odráží i zájem sponzorů a podobně.




Myslím si, že jsem za svoji promotérskou kariéru dokázal uspořádat nespočet perfektních, kvalitních i titulových soubojů. Samozřejmě k tomu potřebujete udělat i spoustu ratingových utkání, ale většinou pořádám buď kvalitní galavečery, nebo ratingové. Neumím a ani nechci počítat a vyjmenovávat ty nejkvalitnější duely, ale snad stačí, že jsme udělali mnoho duelů o titul mistra světa WBC a do ČR přivezli skvělé boxery z celého světa.

Ale asi neumím přitáhnout ten zájem okolí, neumím propagaci, reklamu, sociální sítě atd. Proto jsem společně s RedFace došel k nápadu spojit tyto 2 světy. Bizár a show s kvalitním profesionálním boxem. Je to první naše společná akce a uvidíme zda zůstane jen u ní… To si vyhodnotíme až po ní. Za TOHLE JE BOX si myslím, že na Summer Red Face párty bude k vidění velmi kvalitní profesionální box! Čekají nás 4 titulové souboje a z toho střetnutí Ryba – Zich a Agateljan – Pejsar je podle nás TOP! Představí se i Fabiána Bytyqi po svém zranění a ani zbylé duely nemusí být jednostrannou záležitostí.




Ano, tyto ryze profesionální sportovce doplní na startovce trochu jiná sorta lidí. Ale kdo přitáhne více lidí? Kdo prodá více streamů? To si vyhodnotíme až s odstupem. Já doufám, že díky většímu zájmu lidí, si více z nich najde cestu ke kvalitnímu sportu a to je můj cíl. Aby příště, až zazní jména našich profiboxerů, všichni věděli, že se vyplatí přijít na ně do sportovní haly, nebo se na duely podívat z pohodlí domova! Proč nespojit zábavu, klidně i úsměvnou s kvalitním sportem?

Vždyť i ostatní organizace do svých eventů přidávají často zápasy YouTuberů, celebrit i bizaru. Třeba Marpo, Štáfek, i UFC začínalo na freak show atd. Co třeba Elon Musk? Tak co je špatně na této akci.

Sám nevím, jestli dělám dobře pro sport, pro sebe či naopak. Ale osobně tomuto nápadu věřím! Dám do toho to úsilí, čas a finance a tak jako asi vždy buď sklidím ovoce, nebo si za to ponesu vlastní zodpovědnost,“ vysvětlil Konečný obsáhle, proč se spojil s bizarní stájí RedFace, takže na jedné kartě uvidíme elitu boxu, ale i dno společnosti. Argumenty odkazující na dřevní doby UFC a nebo souboje Vémola vs Marpo nebo Štáfek vs Benko, na které se účastníci poctivě připravovali, asi není třeba komentovat. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *