Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » A miliony jsou pryč? Clash of the Stars přichází o generálního partnera

A miliony jsou pryč? Clash of the Stars přichází o generálního partnera

Clash of the Stars

Na pondělní tiskové konferenci bylo oznámeno, že na turnaji Clash of the Stars 9, který se koná v září v Praze, půjde znovu do akce i Samir, který navzdory slibům v prvním souboji tvrdě narazil. Nyní se měl utkat se třemi „Kočko-kluky“, do kterých se na tiskové konferenci ostře pustil, přičemž pálil i do celé LGBT komunity, což má nejen pro něj hodně nepříjemnou dohru. S Clach totiž končí generální partner.


Růžička naštvaně reaguje na zrušení milionového zápasu se Sivákem

„Za*raní bu*eranti, poslouchejte mě. Tenhle zápas jste vzali a chcípnete, vy bu*ny vy*ebané,“ cituje eXtra Samirův několik minut trvající plamenný proslov, který celý působil hodně na sílu se snahou co nejvíce šokovat a přitáhnout k sobě tak trochu pozornosti.

„Dopadli jsme tak, že na olympiádě zpívá bu*erant šmoula, a to jenom díky tomu, že jsme zlegalizovali takové mr*ky na pridech. Respektuju bu*ny, který si šou*tají doma v klidu. Ale vy, co to ukazujete, vás bych vzal nožem, vy mr*ky zku*vený.“

Samir se chvástal, že se moc těší, že bude moct příslušníkům LGBT komunity legálně ublížit, za což si samozřejmě vysloužil hodně velkou kritiku. Za své chování se však sice omlouval s tím, že šlo o show, ale to nic nemění na tom, že prý už věc řeší policie a že musí Clash vedení asi partnerům hodně vysvětlovat.




Fortuna nejprve reagovala hodně neurčitě

„Jakkoliv chápeme, že aktivity kolem Clash of The Stars mají za cíl kromě jiného provokovat a hledat hranici toho, co je a není únosné, i my v pozici partnera jsme si v tomto případě vyhodnotili, že některá prohlášení na tiskové konferenci byla skutečně „za hranou“. A to i s přihlédnutím k tomu, že jde o specifický formát, jehož „práh bolesti“ je proti standardu vychýlen. Už v minulosti se Fortuna proti některým bodům programu úspěšně vymezila, i v tomto případě jsme směrem k vedení Clash of The Stars, vyslali jasný signál, že tento způsob propagace je pro naší spolupráci „poněkud problematický“,“ reagovala Fortuna na svém IG profilu prohlášením, které vlastně nic moc neřeklo. Nyní však přišlo další a poněkud razantnější vyjádření.




Pak přišel konec

„Sázková kancelář Fortuna se po vyhodnocení aktuálních událostí rozhodla ukončit spolupráci s organizací Clash of the Stars. Primárním důvodem pro vypovězení smlouvy je rozdílný pohled na program eventů, volbu bojovníků a jejich společenský profil, který se pohledem společnosti postupem času vychýlil za přijatelnou hranu. Fortuna už nebude součástí akce plánované na 7. září. Podpora organizace byla zahájena při jejím zrodu před dvěma a půl roky a pokrývala osm dosavadních galavečerů.

„Aktuální události musíme rezolutně odmítnout, a i v jejich kontextu další pokračování spolupráce není možné. Chápeme, že bizár, hledání červené linie a její posouvání je principem, na kterém je organizace Clash of the Stars postavena. I přesto, že jsme se v minulosti v některých otázkách neshodli, názor Fortuny byl brán v potaz. V poslední době ale vnímáme, že směřování organizace se s našimi vlastními hodnotami neslučuje. Chtěl bych touto cestou poděkovat za spolupráci týmu kolem Clashe. Díky jejich nasazení se podařilo připravit řadu eventů, které dokázaly naplnit největší arény v Česku a k tomu zaujmout další tisíce sledujících online,“ řekl manažer sponzoringu Fortuny Marek Janoušek,“ dostalo se k nám vyjádření sázkové kanceláře. To, jak měly subjekty nastavenou spolupráci, se samozřejmě neví, ale z naší zkušenosti mohlo jít klidně o miliony, o které tak nyní bizarní stáj přijde, což je hodně nepříjemné. Ukazuje se však, že i bizar musí mít jasně stanovenou hranici.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *