Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Finanční ztráty se sčítají! Od Clash of the Stars odchází i další sponzor

Finanční ztráty se sčítají! Od Clash of the Stars odchází i další sponzor

Na pondělní tiskové konferenci bylo oznámeno, že na turnaji Clash of the Stars 9, který se koná v září v Praze, půjde znovu do akce i Samir, který navzdory slibům v prvním souboji tvrdě narazil. Nyní se měl utkat se třemi „Kočko-kluky“, do kterých se na tiskové konferenci ostře pustil, přičemž pálil i do celé LGBT komunity, což však má nejen pro něj sakra nepříjemnou dohru.


Růžička naštvaně reaguje na zrušení milionového zápasu se Sivákem

„Za*raní bu*eranti, poslouchejte mě. Tenhle zápas jste vzali a chcípnete, vy bu*ny vy*ebané,“ cituje eXtra Samirův několik minut trvající plamenný proslov, který celý působil hodně na sílu se snahou co nejvíce šokovat a přitáhnout k sobě tak trochu pozornosti.

„Dopadli jsme tak, že na olympiádě zpívá bu*erant šmoula, a to jenom díky tomu, že jsme zlegalizovali takové mr*ky na pridech. Respektuju bu*ny, který si šou*tají doma v klidu. Ale vy, co to ukazujete, vás bych vzal nožem, vy mr*ky zku*vený.“

Samir se chvástal, že se moc těší, že bude moct příslušníkům LGBT komunity legálně ublížit, za což si samozřejmě vysloužil hodně velkou kritiku. Za své chování se však sice omlouval s tím, že šlo o show, ale to nic nemění na tom, že prý už věc řeší policie a že musí Clash vedení asi partnerům hodně vysvětlovat.




Fortuna reaguje

„Jakkoliv chápeme, že aktivity kolem Clash of The Stars mají za cíl kromě jiného provokovat a hledat hranici toho, co je a není únosné, i my v pozici partnera jsme si v tomto případě vyhodnotili, že některá prohlášení na tiskové konferenci byla skutečně „za hranou“. A to i s přihlédnutím k tomu, že jde o specifický formát, jehož „práh bolesti“ je proti standardu vychýlen. Už v minulosti se Fortuna proti některým bodům programu úspěšně vymezila, i v tomto případě jsme směrem k vedení Clash of The Stars, vyslali jasný signál, že tento způsob propagace je pro naší spolupráci „poněkud problematický“,“ reagovala Fortuna na svém IG profilu prohlášením, které vlastně neříká nic konkrétního, ale jasně naznačuje, že i v rámci bizaru musí být hranice.




Prima rovnou ruší spolupráci

„Skupina Prima se plně distancuje od kontroverzního průběhu tiskové konference Clash of the Stars a od výroků některých účastníků. Naší původní vizí bylo zpropagovat adrenalinové zápasy známých osobností za podpory značky Prima COOL, která sama o sobě někdy chodí výtvarným ztvárněním svých upoutávek „po hraně“. Nicméně nikdy nepřekročila hranici, která by jakkoli podporovala násilí a agresivní projevy, což rozhodně není COOL. Od veškeré spolupráce s Clash of the Stars odstupujeme,“ informoval stanice Prima Cool na svém IG profilu.

Clash tak přišel o silného mediálního partnera, což je pro organizaci samozřejmě hodně nepříjemné. Na druhou stranu se však není čemu divit, když několik minut v kuse necháte labilního jedince, aby plival nenávist a výhružky, aniž dojde k jakémukoliv zásahu.




Odchází i další sponzor

Primou a nespokojenou Fortunou to navíc nekončí. Svůj nesouhlasil vyjádřil i další sponzor Zdeno, který vlastní firmu Lepshee a který hlavně na Tik Toku a obecně sociálních sítích proslul jako velice úspěšný člověk, který si dopřává luxusní módní kousky. Zároveň se však snaží ukazovat, že materiálno není vše, takže hodně mluví i o psychických problémech a obecně práci s hlavou. Je tedy logické, že se osobně ani jako majitel podobné firmy nemůže spojit s produktem, který světu nabídl tak nenávistný projev.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *