Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Český nepřející knedlíci? Nezlomný Tadeáš Růžička pálí do veřejnosti a chvástá se

Český nepřející knedlíci? Nezlomný Tadeáš Růžička pálí do veřejnosti a chvástá se

Růžička

Tadeáš Růžička poslední měsíce hned několikrát avizoval, jak má temné období za sebou a že o sobě bude dávat vědět hlavně svými sportovními výkony, což nějakou dobu vypadalo hodně nadějně, ale následně se objevila další kauza. Tentokrát měl jít Růžička ve třech proti muži, který se na koupališti ohradil proti jejich chování, za což si vysloužil plivance, facky a údery, takže musel po napadení putovat do nemocnice. Pokud však někdo na straně Mawara čekal nějakou sebereflexi, tak byl na omylu, protože už tradičně za vše evidentně mohou všichni, jen ne Růžička.


Růžička naštvaně reaguje na zrušení milionového zápasu se Sivákem

Právě poslední incident měl za výsledek to, že se zrušil milionový mega souboj Sivák vs Růžička. Zrušení zápasu je samozřejmě rána pro organizaci, fanoušky, Růžičku, ale i Siváka, který se jistě na duel těšil a nyní bude muset hledat náhradního soupeře. Nehledě na to, že za zápas Sivák vs Růžička se náhrada najít nedá, protože jde o unikátní duel, který lze s trochou nadsázky přirovnat k Zápasu století Vémola vs Végh. Zkrátka střet dvou předních tváří scény, který se podaří uskutečnit jen za určitých okolností, což se nyní nestalo. 

„Ano, jsme s Růžičkou největší démoni,“ reagoval Sivák na zrušení zápasu na svém IG profilu. Následně však potvrdil, že se soubojem v Ostravě počítá, jen se bude muset případně najít náhradní soupeř, na což je zatím hodně času, takže by mohlo jít o zajímavé jméno.




Růžička navázal

„Nikdy nepochopí naší mentalitu. Proto jsme nejlepší na scéně. Český nepřející knedlíci nemají šanci pochopit hrdost a čest. Nechte si plivat na rodinu a žijte si od 9-17. Já jsem neskončil. Dole jsem byl už mockrát. Nic mě nepoloží, ale my přebíráme území. Bez nás byste neměli o čem psát. To vy jste odpad překazit nám místo toho, abyste podporovali,“ navázal Růžička na Siváka a ukazuje tak, že mu zřejmě vůbec nedochází, jak se věci mají. Pravdou však je, že podobnou mentalitu asi nelze pochopit.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *