Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Sandhagen jde do souboje s Nurmagomedovem s novým týmem v zádech

Sandhagen jde do souboje s Nurmagomedovem s novým týmem v zádech

Před velkým zápasem proti neporaženému Umarovi Nurmagomedovovi (17-0) na UFC Abú Dhabí, který se uskuteční tuto sobotu, Cory Sandhagen prozradil, že bude mít ve svém rohu nové známé tváře. Od prohry s Petrem Yanem v roce 2021 Cory Sandhagen vyhrál tři zápasy v řadě. Přidá s novým týmem čtvrté vítězství?


Škoda! Lauberová propálila Clash podvod, na který se chytil doslova celý svět

Mnozí fanoušci a experti se domnívali, že si dvaatřicetiletý Sandhagen zaslouží titulový zápas v bantamové váze, ale organizace UFC místo toho rozhodla, že Sean O’Malley bude obhajovat titul proti Marlonu Verovi. Sandhagen a Umar Nurmagomedov se měli původně utkat už loni v srpnu, ale ruský zápasník se zranil a musel odstoupit. 

Jejich zápas je považován za souboj, který určí dalšího titulového vyzyvatele v bantamové váze. „Sandman“ je jedním z nejlépe připravených bojovníků v divizi a před sobotním střetem vyhledal pomoc jednoho z nejznámějších trenérů v tomto sportu Trevora Wittmana, který v posledních letech vedl ty největší hvězdy a šampiony organizace UFC. 

„S Trevorem jsem už asi čtyři měsíce. Spolupráce s Trevorem byla skvělá, je opravdu působivý, ví, jak pracovat se sportovci po technické a strategické stránce. Upřímně řečeno, nikoho lepšího jsem nikdy nepotkal,“ řekl Sandhagen pro MMAJunkie. „Ano, v mém rohu budou Trevor Wittman, Carrington Banks a Ryan Hall,“ potvrdil Sandhagen.

Wittman byl zodpovědný za vedení bývalých šampionů UFC – Rose Namajunas, Justina Gaethjeho nebo Kamaru Usmana. Sandhagen ostatně pomáhal Gaethjemu s přípravou na jeho zápas na turnaji UFC 300 proti Maxi Hollowayovi. Wittman nyní bude pomáhat rozložit skládačku, kterou je Nurmagomedov. O to už se v minulosti pokusilo 17 zápasníků, ale nikdo neuspěl.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *