Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Nulová sebereflexe? Zlostný Tadeáš Růžička má ostrý vzkaz pro „média a paparazzi“

Nulová sebereflexe? Zlostný Tadeáš Růžička má ostrý vzkaz pro „média a paparazzi“

Růžička

Domácí scénou poslední dny znovu zmítá další kauza kolem Tadeáše Růžičky, který sice hned několikrát sliboval, že se polepší a bude o sobě dávat vědět hlavně svými výkony, ale nakonec to nikdy nevydržel. Znovu je tak téma číslo jedna, což si asi v minulosti přál, ale ne v tom smyslu, v jaký doufal. Nemluví se o něm jako o elitním sportovci, ale jako o násilníkovi a nebezpečném jedinci.


Růžička naštvaně reaguje na zrušení milionového zápasu se Sivákem

„Víte lidi, asi bych se měl trošku vyjádřit k tomu, co se teď kolem mě děje. Za poslední roky jsem se nechoval nejlíp, ale co chci říct je, že jsem se držel sportu. Prezentoval jsem můj rodinný klub Spejbl Gym. Byl jsem tam jednička, dělal jsem pro ně úplně všechno a oni se takhle otočili ke mně zády. Na ně bych mohl říct tolik věcí, jak jsou to slušný kluci, jak je Spejbl Gym super a tak. Ale tohle, to je jako kdyby mi bodli kudlu do zad.

Jo, dělal jsem sračky, udělal jsem píčoviny, ale oni moc dobře ví, že už nějakou dobu jsem na správný cestě, jenom trénuju, nedělám kraviny a tohle byl prostě přešlap, který se neměl nikdy stát a já si ho odseru. Beru za to plnou svoji zodpovědnost budu to mu čelit jako chlap samozřejmě a co dál říct, posral sem to, ale v mým bloku jsme se rvali od jedenácti let a nikdy nic to neznamenalo jenom to, že silnější pes mrdá.“




„A promiňte. Když do vás někdo neustále jebe a čím slavnější jste, tak tím je to těžší. A jak říkám, moje kariéra byla vždy nastavená na 100% agrese. Pak v tom osobním životě je těžký některé věci ustát. Mrzí mě to, mrzí mě to celý. A rozhodně si nemyslím, že by o tom měla vědět celá Česká a Slovenská republika a dělat ze mě debila. Každý máme na svém kontě tolik škraloupů, že byste všichni měli držet hubu,“ uvedl na svém Instastories Tadeáš Růžička

Růžička totiž za posledních několik desítek hodin dostal stopky od RedFace, Spejbl Gymu, Clash of the Stars a nakonec i RFA a IAF. Přišel tak o zázemí, zápasy a tím pádem i peníze. Navíc nyní v podstatě nemá kde zápasit, což by pro jeho kariéru mohlo být likvidační.




Nejděsivější však je, že si Růžička vlastně možná ani neuvědomuje, co se stalo a co se stát může, a svou vinu, jako tomu bylo i v minulosti, částečně přesouvá na ostatní. Hlavně tedy na média, o kterých si asi myslí, že si na něj zasedla. Moc už však asi nevidí, že to byl on, kdo zveřejnil několik videí, skrze která se usvědčil z nechutného chování.

„Média a paparazzi, vyhulte mě, nuly zdegenerované,“ poslal Růžička jasný vzkaz, který je od nějaké sebereflexe hodně vzdálený.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *