Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Démon Vašek Sivák reaguje na zrušení milionového mega zápasu s Růžičkou

Démon Vašek Sivák reaguje na zrušení milionového mega zápasu s Růžičkou

Sivák Růžička

Domácí scénou poslední dny znovu zmítá další kauza kolem Tadeáše Růžičky, který sice hned několikrát sliboval, že se polepší a bude o sobě dávat vědět hlavně svými výkony, ale nakonec to nikdy nevydržel. Fanoušky tedy zajímalo, jak se k celé věci postaví organizace RFA a IAF, které pro Růžičku nedávno naplánovaly mega bitvu se Sivákem.


Růžička naštvaně reaguje na zrušení milionového zápasu se Sivákem

Promotér Marhanský se na svém IG story nechal slyšet, že organizace RFA a IAF celou situaci přezkoumaly a v úterý budou natáčet podcast, kde budou reagovat na otázky a dají nějaké jasné stanovisko k celé věci, které také padlo! Uskuteční se tedy zápas Růžička vs Sivák?  

Organizace RFA a IAF se připojily k aktuálnímu trendu, který aplikoval i bizarní stáje RedFace a Clash of the Stars a Růžičku také suspendovaly, čímž Mawar přichází o milionový zápas, který mu mohl doslova změnit život. O to se však postaral on sám, akorát v negativním slova smyslu. Za posledních 24 hodin tak Růžička dostal stopku od RedFace, Spejbl Gymu, Clash of the Stars a nyní i RFA a IAF, takže mu v podstatě nezbývá žádné působiště, kde by mohl zápasit. Znamená to konec kariéry?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I Am Fighter (@iaf_iamfighter)




Démon Sivák reaguje

Zrušení zápasu je samozřejmě rána pro organizaci, fanoušky, Růžičku, ale i Siváka, který se jistě na duel těšil a nyní bude muset hledat náhradního soupeře. Nehledě na to, že za zápas Sivák vs Růžička se náhrada najít nedá, protože jde o unikátní duel, který lze s trochou nadsázky přirovnat k Zápasu století Vémola vs Végh. Zkrátka střet dvou předních tváří scény, který se podaří uskutečnit jen za určitých okolností, což se nyní nestalo. 

„Ano, jsme s Růžičkou největší démoni,“ reagoval Sivák na zrušení zápasu na svém IG profilu. Následně však potvrdil, že se soubojem v Ostravě počítá, jen se bude muset případně najít náhradní soupeř, na což je zatím hodně času, takže by mohlo jít o zajímavé jméno.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *