Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Poslední hřebíček do rakve?! Organizace RFA a IAF rozhodly o kauze Růžička

Poslední hřebíček do rakve?! Organizace RFA a IAF rozhodly o kauze Růžička

Růžička RFA IAF

Domácí scénou poslední dny znovu zmítá další kauza kolem Tadeáše Růžičky, který sice hned několikrát sliboval, že se polepší a bude o sobě dávat vědět hlavně svými výkony, ale nakonec to nikdy nevydržel. Fanoušky tedy zajímalo, jak se k celé věci postaví organizace RFA a IAF, které pro Růžičku nedávno naplánovaly mega bitvu se Sivákem.


Že by měl přeci jen naději? Růžička prolomil mlčení, projevil lítost a naznačil změny

Promotér Marhanský se na svém IG story nechal slyšet, že organizace RFA a IAF celou situaci přezkoumaly a dnes budou natáčet podcast, kde budou reagovat na otázky a dají nějaké jasné stanovisko k celé věci, což dnes také padlo! Uskuteční se tedy zápas Růžička vs Sivák?  

Organizace RFA a IAF se připojily k aktuálnímu trendu, který aplikoval i bizarní stáje RedFace a Clash of the Stars a Růžičku také suspendovaly, čímž Mawar přichází o milionový zápas, který mu mohl doslova změnit život. O to se však postaral on sám, akorát v negativním slova smyslu. Za posledních 24 hodin tak Růžička dostal stopku od RedFace, Spejbl Gymu, Clash of the Stars a nyní i RFA a IAF, takže mu v podstatě nezbývá žádné působiště, kde by mohl zápasit. Znamená to konec kariéry?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I Am Fighter (@iaf_iamfighter)




Nad Růžičkou už zlomil hůl i vlastní gym

„Normálně si na sociálních sítích dělám samou srandu, ale tohle je opravdu dost vážné. Po konzultaci s Mikym (trenér Vančura) a celým interním oddělením Spejbl Gymu jsme se rozhodli Tadeáše Růžičku suspendovat. Už není nás bojovník a není v našich řadách. Nebude s námi trénovat. Je to kvůli jeho chování, které je neslučitelné se slušným člověkem, natož s vrcholovým sportovcem.

Tadeáš udělal chybu už podruhé. Poprvé jsme se za něj postavili jako rodina, byli jsme v podstatě poslední, kteří se za něj rvali a omlouvali jeho chování. Mysleli jsme, že se to zlepší, ale bohužel se nic nezměnilo a možná se to jen zhoršilo. Tohle je naše oficiální vyjádření. Po zralé úvaze suspendujeme Tadeáše Růžičku. Už to není Spejbl Gym. Máme spoustu dalších bojovníků – Hudler, Dvořáček, Záděra, Prchal, Trčka a další. To jsou kluci, za kterými stojíme. Tadeáš se bohužel nechoval tak, jak by měl a proto ho musíme vyhodit,“ oznámil přímo Spebjl Hutník, že Mawar ve Spejbl Gymu končí, což je pro něj obrovská rána, protože gym bral jako svou rodinu, která se jej nyní logicky zřekla. 




Navíc je otázkou, jaký gym se Růžičky nyní ujme, když má takovou pověst, protože každý, kdo se nyní s Mawarem spojí, musí počítat s ostrou kritikou veřejnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ondřej Hutník (@spejblfighter)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *