Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » OKTAGON šampion Patrik Kincl kritizuje vedení organizací RFA a IAF

OKTAGON šampion Patrik Kincl kritizuje vedení organizací RFA a IAF

Kincl

Organizace RFA a IAF nedávno potvrdily další společný turnaj, o jehož hlavní zápas by se měla postarat milionová bitva Sivák vs Růžička. Oznámení předcházelo nevšední promo v podobě několika videí, na kterých se Sivák s Růžička chytli a následně byli zadrženi speciální jednotkou, což se ne každému líbilo. Vše navíc moc „neuzrálo“, když se o pár dní později začalo řešit, že má Růžička na krku další kauzu, v souvislosti s níž hrozí, že skutečně skončí ve vězení.


Tak se to bohužel stalo! ČR už má v lize mistrů UFC jen dva zástupce

„… do toho nesmyslné promo. To bych mohl apelovat na RFA a IAF. Chápu, že to není jednoduché v této době a v tomto monopolu OKTAGONu se dostat na výsluní, takže hledáte cesty, ale sakra… S problémy, které Tadeáš má a myslím si, že jste to věděli v době, kdy jste to natáčeli, si hrajete na to, že ho sbírá zásahovka. Sami přitom máte zkušenosti s kriminálem a vsadím se, že nikdo z vás, kdo to vymýšlel, by se tam dobrovolně zpět nevrátil. Já to mám za sebou dva roky. Jediné, co o tom mohu říct, že je tam člověk stejný idiot, protože tam sedí se samými idioty,“ nabídl Patrik Kincl ve svém videu, které směřoval hlavně Růžičkovi, názor na promo k souboji Sivák vs Růžička, o jehož osudu bychom se dnes měli dozvědět.

Od RedFace a Clash of the Stars totiž Mawar dostal stopku, takže se předpokládá, že podobný postup zvolí i organizace RFA a IAF, byť to znamená, že přijdou o obrovský zápas, který mohl lámat rekordy. To by však musel Růžička sekat latinu, což se nestalo.




Patrik si ve videu nebral servítky, ale obecně hezky shrnul situaci a snažel se na Růžičku apelovat jako na talentovaného a nadějného sportovce, který nemusí zbytek života strávit po vězeních, což ho, pokud nic nezmění, možná nevyhnutelně čeká. Uvidíme tedy, jak se k věci postaví sám Růžička, který zatím vyjádření nenabídl. Zdá se však, že má nyní před sebou poslední šanci život změnit. Byť by skončil ve vezení, tak má po jeho opuštění stále naději vše změnit a vykročit jinak, protože aktuální cesta evidentně vede jen k záhubě.




Růžička prolomil mlčení

„Cením vyjádření. Dlouho pracuju na tom, abych se dostal zpět. Mrzí mě to. Podstoupím teď určité věci ke změně,“ reagoval Růžička, který vyjádřil lítost a naznačil, že přijdou změny. Nadějný krok, ale na druhou stranu jsme podobných prohlášení slyšeli hned několik a stejně to nikam nevedlo. Doufejme tedy, že Mawar nezůstane jen u slov a slibů, ale přejde i k činům. Ideálně by mohl využít právě nabídnutou pomoc od Patrika Kincla, který by mu jistě dokázal z vlastní zkušenosti nejlépe vysvětlit, jak se mu život podařilo otočit. Trestu se Růžička nejspíš nevyhne, ale vězením jeho život nekončí. Pokud něco nezmění, tak možná ve vězení bude pravidelně.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *